Szeretném megtalálni a gyakori legokosabb pasiját. Írjatok bátran, bármennyit is mutasson az IQ teszt!?
Kérdező! Kapj el ha tudsz, úgyse merek elfutni mert utolérnél. Okos viszont nem vagyok, csak úgy teszek, mintha az volnék, de a látszat csal.
Néha azoknál a kérdéseknél trollkodom, amik értelmetlenek, vagy a kiíró a minimális erőfeszítést se tette meg hogy utánanézzen valami apróságnak. Nem tudni és kérdezni önmagában nem szégyen, de a minimális utánanézés azért alap kellene hogy legyen.Kérdező! Kapj el ha tudsz, úgyse merek elfutni mert utolérnél. Okos viszont nem vagyok, csak úgy teszek, mintha az volnék, de a látszat csal.
Néha azoknál a kérdéseknél trollkodom, amik értelmetlenek, vagy a kiíró a minimális erőfeszítést se tette meg hogy utánanézzen valami apróságnak. Nem tudni és kérdezni önmagában nem szégyen, de a minimális utánanézés azért alap kellene hogy legyen.
Én már megtaláltam.
Te vagy az.
135 felett van csak ennyit tudok. A magyar mensa teszten ennyi a plafon.
Egyébként ez csak egy teszt. Ettől még valaki nem biztos hogy okos. De vannak dolgok amikben jó. Általában másokban cserébe nem annyira. 🤷🏻♂️
Részlet az oklevélből:
IQ‐JA
135
FÖLÖTTI,
MERT A TESZTEN JOBB EREDMÉNYT ÉRT EL, MINT AZ EMBEREK 99%‐A
Hogyne lenne. Én már megtaláltam.
16#
Na és ki az?
19#
És ha kitöltöd, utána mi lesz, hm?🙂
Kapcsolódó kérdések:
De :Pesten él és ott is dolgozik valahol a Duna közelében egy épületben .Rövid,barna hajú srac .Az anyukája elhunyt.Az egyik karján a vállától lefelé egy tetko van.Nyilvan ez nem a legfontosabb,de van egy kocsija ami vagy Audi vagy BMW. Motorozik éssedoo-s képe Isvan...
Ha olvasod és magadra ismersz, írj😀 22 éves
Itt leveleztünk, a keresőszavak alapján megtalálhatna újra. Már ha szeretne még írni. Üdv.!!!
Keresek valakit őt szeretném megtalálni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!