Van kedved egy kis lelki feltöltődéshez, csevegéshez?
Írj nyugodtan korra - és nemre tekintet nélkül!
(34/f)
Jelen
23/L
Írjatok nyugodtan privátban!
Szép napot kívánok mindenkinek!🙂
Egymás gondjait nem tudjuk megoldani és nem is nekünk kell megoldani!
Nekem is vannak gondjaim!
Muszáj pozitívan hozzáállni az életünkhöz, mert csak úgy tudunk előre lépni!
Ehhez maximum lelki támogatást adhatunk egymásnak.
Sosem vesszük át mások terheit!
Maximum tanácsokat adunk!
Tudni kell megszabni a határokat, kinek mennyit segítünk!
A saját életünk mindig előrébb legyen másokénál!
Segítsünk másoknak, de csak addig, amíg ebből nekünk nincs semmilyen kárunk!
ja, kezdődhet a farokméregetés
34f
Kapcsolódó kérdések:
Én ebből a szempontból szerencsés helyzetben vagyok, mert van 3 olyan ismerősöm, aki fel tud tölteni rendesen.
Évek óta teljes állásban dolgozok es semmi máshoz nincs erőm munka után csak fekszem a kanapén es telefonozok. Tudom h ez így nem jó, de mióta nincs egyetem a barátságok széthullottak, senkinek nincs kedve minőségi programhoz. Sportolni munka előtt megyek, főzni nem...
Hétköznapokon milyen tevékenységek kapcsolnak ki? Társas vagy az egyénileg eltöltött szabad idő ami jobban feltölt?
Ha igen hová? Mit fogunk csinálni? Eszünk is valamit? Hány éves, milyen nemű és hol élsz?
Mindenféle kötelezettség nélkül. Ha nincs meg az összhang akkor nyugodtan megírhatod és leléphetsz. A laza alatt azt értem, hogy lazàbban áll az élethez és nem akad fent minden szaron.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!