Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedved egy kis lelki...

Van kedved egy kis lelki feltöltődéshez, csevegéshez?

Figyelt kérdés

Írj nyugodtan korra - és nemre tekintet nélkül!

(34/f)

aug. 29. 13:08
1 2
 1/11 anonim válasza:

Jelen

23/L

aug. 29. 13:18
 2/11 A kérdező kommentje:

Írjatok nyugodtan privátban!

Szép napot kívánok mindenkinek!🙂

aug. 29. 13:43
 3/11 anonim válasza:
Jó lenne... Bár csak ilyen egyszerű volna.
aug. 29. 14:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Mármint micsoda?🙂
aug. 29. 18:19
 5/11 anonim válasza:
Az, hogy fel tudjak töltődni lelkileg annyira, hogy ez az egy "csevegés" elég erőt tudjon adni a további, hosszú évtizedek létezéséhez itt, a pokolban.
aug. 29. 18:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Egymás gondjait nem tudjuk megoldani és nem is nekünk kell megoldani!

Nekem is vannak gondjaim!

Muszáj pozitívan hozzáállni az életünkhöz, mert csak úgy tudunk előre lépni!

Ehhez maximum lelki támogatást adhatunk egymásnak.

aug. 29. 19:29
 7/11 anonim válasza:
Az a baj hogy így ráönteni a "szart"a másikra ,tiszta energiavámpírság ,és ennek nincs igazábol semmi hozadéka ...szerintem ....aztán lehet nincs igazam
aug. 29. 21:07
 8/11 anonim válasza:
...Úgyhogy tartsuk a problémákat magunkban amég rákosak nem leszünk és meg nem döglünk, mert azokra senki nem kíváncsi...
aug. 29. 21:28
 9/11 A kérdező kommentje:

Sosem vesszük át mások terheit!

Maximum tanácsokat adunk!

Tudni kell megszabni a határokat, kinek mennyit segítünk!

A saját életünk mindig előrébb legyen másokénál!

Segítsünk másoknak, de csak addig, amíg ebből nekünk nincs semmilyen kárunk!

aug. 30. 17:00
 10/11 anonim válasza:

ja, kezdődhet a farokméregetés

34f

aug. 30. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit csináltok munka után?

Évek óta teljes állásban dolgozok es semmi máshoz nincs erőm munka után csak fekszem a kanapén es telefonozok. Tudom h ez így nem jó, de mióta nincs egyetem a barátságok széthullottak, senkinek nincs kedve minőségi programhoz. Sportolni munka előtt megyek, főzni nem...

20-30 évesek, számotokra mi jelenti a pihenést, feltöltődést?

Hétköznapokon milyen tevékenységek kapcsolnak ki? Társas vagy az egyénileg eltöltött szabad idő ami jobban feltölt?

El megyünk valahová? Ki szeretnél végre mozdulni?

Ha igen hová? Mit fogunk csinálni? Eszünk is valamit? Hány éves, milyen nemű és hol élsz?

25-40 éves jó fej, laza nők, lenne kedvetek beszélgetni egy 37 éves kultúrált férfival aki külföldön él?

Mindenféle kötelezettség nélkül. Ha nincs meg az összhang akkor nyugodtan megírhatod és leléphetsz. A laza alatt azt értem, hogy lazàbban áll az élethez és nem akad fent minden szaron.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!