Fiatal egriek valakinek lenne kedve ismerkedni-barátkozni? 19 éves fiú vagyok most költöztem Egerbe és jó lenne pár barát
Figyelt kérdés
aug. 29. 20:28
1/5 anonim válasza:
egyetemet most kezded?
aug. 31. 07:44
2/5 A kérdező kommentje:
Igen
aug. 31. 10:42
3/5 anonim válasza:
Milyen szakon?
szept. 5. 11:13
4/5 A kérdező kommentje:
Pszichológia
szept. 5. 18:22
5/5 anonim válasza:
Kezelheted a sok nyomit
szept. 6. 05:57
Kapcsolódó kérdések:
Fiúk valaki ismerkedni? Barátkozni 19 éves fiú vagyok
Főleg biszex barátokat keresek
19 éves srác vagyok van itt kedves szép értelmes lány aki ismerkedne??Barátkozna
Nem mondhatom azt se hogy csúnya vagyok.Csak olyan egyedül érzem magam itt vagyok külföldön dolgozom de azt látom semmi értelme nics akikért.Tudom hogy sók rossz idulatu koment lesz de ezeknek azt üzenem legalább ennyivel legyenek boldogabbak. Tudom hülyeség ide írni.
Lányok valakinek van kedve ismerkedni?
19 éves vagyok. Kinéztem: 195 cm magas, kékes zöld szem, világos barna rövid haj. Amit szeretek az a Anime, sorozat, film nézés, szeretek barátkozni bárátok közt lenni és sétálni. Többit meg majd privátba máshol
Lányok! Valaki ismerkedni, barátkozni egy 19 éves egyetemista sráccal?
Hobbim a kosár és az olvasás 180 magas vagy sportos az alkatom. Szeretek főzni. Egy állatmenhelyen dolgozok.
Van kedve valakinek barátkozni, beszélgetni, ismerkedni? 19 éves fiú vagyok.
Bárki írhat! :) Lehetőleg facebookon. :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!