Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve beszélge...

Valakinek lenne kedve beszélgetni vagy barátkozni? 29N

Figyelt kérdés
Előny ha sorozat/filmfüggő vagy 😁😌 Felső korhatár 40 éves kor

aug. 30. 16:06
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
Ezt a kirekesztést! 😁
aug. 30. 16:24
 2/31 anonim válasza:
Ahh megvan a megoldás, letagadok 2 évet 🤣
aug. 30. 16:28
 3/31 anonim válasza:
33/F Nem vagyok függő.
aug. 30. 16:30
 4/31 anonim válasza:
Lenne, de 3 évvel átléptem a határt...
aug. 30. 16:38
 5/31 anonim válasza:
Jó kis romantikus gyilkos elmék, de szeretem.
aug. 30. 18:32
 6/31 anonim válasza:
Nekem volna kedvem.
aug. 30. 19:16
 7/31 anonim válasza:

Nem vagyok sorozat/film függő, de szoktam nézni. Animézni is szoktam, meg játszani is. Szeretem a jó történeteket.

Csak sorozat és film témában beszélgetnél?

33F

aug. 30. 19:59
 8/31 anonim válasza:

Lenne. Viszont filmezni, sorozatozni csak összebújva szeretek, és úgy, hogy közben finoman cirógatom a másikat.

38/f

aug. 30. 20:44
 9/31 anonim válasza:
Van persze 29F
aug. 30. 22:14
 10/31 anonim válasza:
Írhatsz, ha szeretnél. 37/F
aug. 31. 07:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Valakinek lenne kedve barátkozni/beszélgetni egy jót?

Sziasztok, Valakinek lenne kedve beszélgetni/barátkozni főként huszonéves korosztályban? Ha valaki kedvet érez, írjon kommentben, vagy privátban. (Huszonéves fiú)

Lenne kedve valakinek barátkozni,beszélgetni?

Nincs társaságom, szivesen beszelgetnek valakivel aki nyitott lenne ra (csak baratkozas celjaval) . 28n

Lenne kedve valakinek beszélgetni vagy barátkozni?29N De csak akkor írj ha csak barátkoznál mást nem keresek ugyanis van párom!😊

Ha valaki szeretne egy túlságosan aggódó és vicces/bolondos barátot,akkor feltétlenül írjon.😁🥺🥴Jó ha tudod!Empata vagyok szóval ha megismerlek egy bizonyos szinten és fontossá válnál számomra.S azt mondanád vagy írnád minden rendben sajnos nem tudnál átvágni mert megérzem 🤭😌😁😂

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!