Valakinek lenne kedve beszélgetni vagy barátkozni? 29N
Nem vagyok sorozat/film függő, de szoktam nézni. Animézni is szoktam, meg játszani is. Szeretem a jó történeteket.
Csak sorozat és film témában beszélgetnél?
33F
Lenne. Viszont filmezni, sorozatozni csak összebújva szeretek, és úgy, hogy közben finoman cirógatom a másikat.
38/f
Kapcsolódó kérdések:
A trollkodók ingnorálják a kérdést.
Sziasztok, Valakinek lenne kedve beszélgetni/barátkozni főként huszonéves korosztályban? Ha valaki kedvet érez, írjon kommentben, vagy privátban. (Huszonéves fiú)
Szűz csillagjegyű, grafológus vagyok.
Nincs társaságom, szivesen beszelgetnek valakivel aki nyitott lenne ra (csak baratkozas celjaval) . 28n
Ha valaki szeretne egy túlságosan aggódó és vicces/bolondos barátot,akkor feltétlenül írjon.😁🥺🥴Jó ha tudod!Empata vagyok szóval ha megismerlek egy bizonyos szinten és fontossá válnál számomra.S azt mondanád vagy írnád minden rendben sajnos nem tudnál átvágni mert megérzem 🤭😌😁😂
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!