Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki beszelgetni sokat?...

Valaki beszelgetni sokat? Barátkozni?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok magányos senki nem beszélget velem és én szeretnék sokat beszélgetni.. fiatalok vannak itt? 18-25 éves korig

szept. 1. 12:03
1 2
 1/13 anonim válasza:
Irj
szept. 1. 12:19
 2/13 anonim válasza:
Szia. Írj nyugodtan 21/L :)
szept. 1. 12:20
 3/13 anonim válasza:
Igen 23F
szept. 1. 13:14
 4/13 anonim válasza:
Lehet de öreg vagyok hozzád
szept. 1. 14:18
 5/13 anonim válasza:
Úgy nehéz ha vissza sem írsz. Bár mit várunk
szept. 1. 14:29
 6/13 anonim válasza:
Benne lennék, csak már idősebb vagyok.
szept. 1. 15:09
 7/13 anonim válasza:

Írj

Szeretnék bekerülni a friendzone-odba <3

szept. 1. 15:15
 8/13 anonim válasza:
Szia,írj nyugodtan.29N
szept. 1. 15:35
 9/13 anonim válasza:
Sokaknak ez miért olyan értelmezhetetlen? 18-25 éves korig!
szept. 1. 16:04
 10/13 anonim válasza:

Vagyok

23/L

szept. 1. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan oldal, ahol erdélyi magyarokkal lehetne ismerkedni,beszélgetni, barátkozni?

Itt elsősorban felnőtt, 50 feletti korosztályra gondolok. Nem okvetlenül "társkeresés" céljából,de az sem kizárt. Kirándulást tervezünk a barátnőmmel,érdekelne, mit, hol érdemes megnézni, hova érdemes ellátogatni?

Als beteg sorstárs van itt?

Szívesen beszélgetnék vele, illetve barátkoznék.

Miért nem értik meg/tartják tiszteletben egyes srácok, hogy "csak" barátkozni, beszélgetni szeretnénk?

Van egy kedves barátnőm, akivel néha-néha eljárunk kocsmázni kettesben, huszonéves lányok vagyunk, mindketten többéves párkapcsolatban. Elég nyitott, társaságkedvelő emberek vagyunk, főleg pár sör után, szeretünk ismerkedni, beszélgetni hasonló korú fiatalokkal. Persze...

Miért nem tudnak az emberek beszélgetni? Vagy miért csak addig akarnak barátkozni, amíg unatkoznak? 😵‍💫

Mármint sokszor járok úgy (nem csak itt), hogy elkezdek valakivel beszélgetni; aztán egy idő után azt veszem észre, hogy csak reagálnak a beszélgető partnereim és nem kérdeznek/érdeklődnek kölcsönösen 🤔 (Ha esetleg találkozom is valamelyik beszélgető partnerrel;...

Szeretne valaki ismerkedni,beszélgetni,barátkozni?Főleg 40től felfelé.

Bárhonnan írhatsz elsősorban neten gondoltam.Később ha úgy alakul személyesen sincs részemről akadálya.Lehetsz bármilyen nemű. Privátban írj bátran,ha te is ezt keresed. Negatív kommentelők,okoskodók kíméljenek meg.!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!