Leginkább lányoktól kérdezném,ha ti ilyet írtok egy pasinak,akkor mennyire lehet komolyan venni a szavaitokat? i want you to make me feel comfortable with you before anythingg.... 51F
A történethez hozzátartozik,hogy más oldalon egy külföldi,fiatal lány írta. (latin-amerikai lehet a neve alapján)...
Beszélgetésbe kezdtünk,itt tanul pesten...Nyelvi nehézségek vannak,mert én csak a magyart beszélem...google fordító néha furin fordít!
Még semmit nem tudok róla...
Az övét ne vedd komolyan.
Fiatal, tanul, nincs pénze.
Vajon mit akarhat tőled?
Rengeteg ilyen átverés van. Általában nem is Pesten van és nem is nő.
Esetleg pénzt is akar tőled, de valószínűbb, hogy csak adatokat gyűjt, amikkel aztán fel tudják törni a fiókodat, levelezésed, bankszámládat.
További kérdések:
Kritikusak az egyházakkal, de nem vetik meg híveiket. Az Újszövetség mellett kitartanak, az érdekli őket jelenleg. Főleg az eszkatológiája. Ha van közös nevező, lelki azonos hullámhossz, nyitottság, tolerancia, türelem egyéni nézetekkel kapcsolatban, akkor...
Bőven elég egy komment arra vagy itt vagy privátban válaszolok, persze nem minden nap, csak a futamok után
Tartalmas, spirituális és szellemi beszélgetésekre vágyom, egy olyan nyitott nővel vagy meleg úrral, aki szeret a dolgok mögé látni. A célom egy tiszteletteljes, plátói kapcsolat, ahol nemcsak a lélek rejtelmeiről, filozófiáról vagy energiákról tudunk beszélgetni,...
Huszonéves, szubmisszív, kiváncsi, visszafogott srác vagyok.
19 éves fiú vagyok írjatok privát üzenetben is nyugodtan.
Egy kellemes, nyugodt estére gondolok, távol a város fényeitől. Beszélgetés, csillagles és egy jó hangulatú közös program. Ha szimpatikus az ötlet, írj nyugodtan! :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!