Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Domináns nővel ismerkednék,...

Domináns nővel ismerkednék, egyelőre nem konkrét céllal. Ha messze lakunk egymástól de néha dumálnánk, akkor akár csak amiatt. (?)

Figyelt kérdés
2025. aug. 9. 20:04
 1/2 anonim válasza:
Azt, hogy mi a cél, majd én megmondom…
2025. aug. 11. 08:11
 2/2 anonim válasza:
#1 Ha te vagy a domináns nő, nekem pl. az orgazmuskontrollos játékok cbt-vel keverve a célom. :D Bár ehhez szadistának is kell lennie a nőnek valamilyen szinten.
2025. aug. 12. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Valaki ismerkedni egyelőre online?

Fiú vagyok és fiúval ismerkednék mert intimebb dolgokról is szeretnék beszélgetni mert más nincs akivel megbeszélni.

Vannak olyan fiatalok olyan 18-30 év között, akiket érdekel a társadalom formálás, egyelőre elméleti szinten?

Olyan kreatív, akár különc embereket keresek, akikkel, kezdetben egy online közösséget alkotva egy kitalált vagy akár valós ország mindennapi problémáira keresnénk közösen megoldást. Kvázi eljátszanánk, hogy mi vagyunk a vezetők és a kitalált, vagy igazi problémákra...

Szerintetek gáz ha még nem volt szerelmi, és testi kapcsolatom lánnyal 18 évesen?

Már szeretnék, de egyelőre nem tudtam nagyon belekezdeni... 18/F

Egyelőre kezdő, amatőr giráros vagyok. Szeretne valaki a tanulótársam lenni, Pesten?

Az alapokkal tisztában vagyok, a metál, rock, és punk irányzat egyaránt vonz. Tizenöt éves vagyok. Kinek van kedve együtt fejlődni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!