Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakinek lenne kedve együtt...

Valakinek lenne kedve együtt elmenni megnézni az új Chainsaw Man filmet?

Figyelt kérdés

Pesti 31 éves férfi vagyok és ismerőseim/munkatársaim között nincs ilyesfajta érdeklődés. Persze tudom, hogy egy idegennel csak így látatlanban kevesen találkoznának, de előtte tudunk kicsit beszélni privátban is és azért mégsem az erdőbe mennénk kirándulni.

Nem ismerkedés a cél, úgyhogy kor/nem nem számít.

Azért írtam ide, mert nem vagyok semmi ilyen csoport tagja, de ha van ötletetek, hogy hol lehetne érdemes még ezt a kérdést feltenni, azt is szívesen veszem.

okt. 28. 10:59
 1/8 anonim válasza:

A moziban várhatóan sokan lesznek veled együtt, odabent meg úgyse egymással foglalkoztok, hanem a filmet nézitek. Szóval a társaság megvan akkor is, ha egyedül mész.

Persze én is ültem pont egy hete egyedül a legnagyobb teremben, de az munkaidőben volt nem gyerekeknek szóló filmre, a célközönség olyankor dolgozik.

okt. 28. 12:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Tény, gondoltam erre én is, de azért jó lenne utána röviden kibeszélni valakivel. Bár esélyes, hogy az lesz a vége.
okt. 28. 12:59
 3/8 anonim válasza:
Néznéd a fűrészes horrort, meg mennél az erdőbe. Hát én élnék a ganuperel, már megbocsáss.
okt. 28. 18:41
 4/8 anonim válasza:

Én jönnék, de a sorozatot se láttam még - úgy nem lenne az igazi.

Amúgy ugyanígy voltam pár napja a Kimi no Na wa-val. Az ismerősök és a család amikor megtudta, hogy anime, rögtön elpaszolta.

Nehéz az animefanok élete.

okt. 29. 06:41
 5/8 A kérdező kommentje:

#4: Elvileg többen úgy mentek, hogy nem látták a sorozatot és követhető volt, de én se mennék anélkül, úgyhogy teljesen érthető. Egyébként nagyon ajánlom, mert jó a sztorija is.

Vannak bőven anime fanok, csak a többség otthon ülős (engem is beleértve), úgyhogy nehéz rendesen ismerkedni. :D

okt. 29. 15:04
 6/8 anonim válasza:

#5: Fönt van már a sorozat a várólistán, csak még sok minden áll sorban előtte.

Én is sírtam belül egy kicsit, most volt a rajzfilm ünnep, csomó jót adtak le mozikban pár nap alatt. Chihiro, Kimi no Na Wa, Suzume no Tojimari, Kaze Tachinu, Az idő urai...

Persze mindet csak egyszer vetítették, ha nem volt jó az időpont eleve buktad. Meg tényleg senkit nem érdekel az ismeretségi körben. Pedig ezek valóban olyanok amik nem csak a vér-fanoknak emészthető.

A vége az lett, hogy egyre se mentem - utálok egyedül moziba menni. :(

Marad az itthoni mozizás.

okt. 29. 16:41
 7/8 anonim válasza:
Én már láttam. Nekem tetszett. Bár én nem vagyok se anime értő, se anime rajongó.
okt. 30. 04:26
 8/8 A kérdező kommentje:

#7: Persze, bőven vannak olyanok is, akik alapvetően nem néznek sok animét és mégis beülnek egy ilyen anime filmre.

Csak azért írtam így, mert arányaiban nézve sokkal jobb eséllyel találok valakit hasonló tervvel anime fanok között.

okt. 30. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!