Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért olyan nehéz itt a...

Miért olyan nehéz itt a gyakorin egy kedves leányt, hölgyet találni?

Figyelt kérdés

Az a tapasztalatom, ha valaki az őszinte érzéseit közli, rögtön gúnyos megjegyzéseket tesznek.

Ennek mi az értelme? Irigység, vagy az illető nincs kibékülve önmagával vagy a külvilággal? Nem tudom, csak bosszantó, ha bunkó megjegyzéseket tesznek. F

jan. 11. 10:33
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

#19: Olyan ez, mint a szerencsejáték, csak az ingyen van.

Mindig újra és újra feljönnek azok a legendák, hogy magukat férfinak valló válaszolók leírják, hogy ők bizony itt ismerték meg akár a párjukat, akár szexpartnert, akár több is volt az oldalról.

Vagy magukat nőnek valló válaszolók írják ki ugyanezt.

Ennek inverz változata, mikor egy újonnan regisztrált ember feltesz valami kérdést, ami ellentmond az itteni univerzum szabályainak és mindenki beírja neki, hogy "kamu, troll, ha igaz lenne nem itt kérdeznél". Kicsit mint mikor vidéken mondod, hogy Budapesten mennyit lehet keresni, aztán meg akarják magyarázni, hogy kamu, csak ott nem Chad leszel, hanem csúcsdiplomás vagy valakinek a valakije.

És akkor most döntsd el, hogy hol húzódik a tényleges valóság.

jan. 20. 12:59
 22/28 anonim válasza:
Mind gonosz
jan. 21. 14:12
 23/28 A kérdező kommentje:
#22 Ezt tapasztaltad, vagy a sikertelenség beszél belőled?
jan. 21. 14:49
 24/28 anonim válasza:
Is :D közös hobbijuk hogy összetörik a szívem
jan. 21. 15:05
 25/28 anonim válasza:
Írtam
jan. 31. 21:28
 26/28 A kérdező kommentje:
#25 válaszoltam. :)
febr. 1. 09:10
 27/28 anonim válasza:
Én most tűkön ülök, hogy mi lesz! Ha van rá mód kérdező, tájékoztass majd minket a fejleményekről. És hogy hány nap.
febr. 1. 12:35
 28/28 anonim válasza:
Én is. Alig várom, hogy lesz-e valami romcsy láwsztory. <3
febr. 1. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!