Ilyen entitást keresek. Hogy engedje kiírni a kérdést, itt egy kérdőjel: ?
Augusztusban éjfél körül a metrón odajött hozzám egy 25-30 körüli srác valami káprázatosan pihentagyú poénnal, majd rövidesen közölte, hogy ő brácsás. (Látta nálam a hegedűtokot.) Mielőtt érdemleges párbeszéd alakulhatott volna ki, jött a megállóm, mentem haza, mert másnap suli volt.
Szóval ez a metró már majdnem egy éve elment, így most ilyen és ehhez hasonló entitást keresek ezzel a kevés konkrétummal.
Egyébként csendes, szorgalmas, trehány, polgárpukkasztó lány vagyok, szeretem a havazást, a kolorádó bogarakat és a fokhagymát.
Brácsásnak kell lennie? Én régen zongoráztam, de ma már csak a számítógép billentyűzetén játszok.
Meg a fejemben szokott menni zene 💪
Amúgy 31 vagyok, de szerintem 1 évet le tudok tagadni 😇
"Nem iszom levelet."
Hát anyukám, ezt el is tudom hinni! 😅
9-es: Another fun fact,
a tiédnél értékesebb körökben a valódi jelentés van érvényben.
Kapcsolódó kérdések:
Megpróbálom nektek röviden összefoglalni a szitut. Férfiként keresek egy férfit az egyik lány barátomnak. Fiatal, szőke, alacsony és karcsú. Kérlek csak akkor írj ha tényleg érdekel és normális vagy. Ha úgy alakul, hogy érdekel a lány, akkor előtte velem kell...
Szexuális kategorizálást nem kedvelőket keresek kizárólag. Írj bemutatkozó privit! A publikusakat nem fogom olvasni. Köszönöm!
Sziasztok. Keresek magyar R6 játékosokat. Aki/akik szeretnének jönni casual esetleg rankedot azok addoljanak vagy írják le ide a nevüket és majd én addolom őket. Nevem: Adlyz.
Nos, az elvárásom feléd: Lélegezz, nem vagyok valami nekrofíl barom...Valamiért mindig a zombik próbálkoznak nálam...Bár megértem, mivel haláli tudok lenni. Nem tudok nokedlit szagatni, de a nevetéstől szakadni tudok.Nem szoktam inni, de attól leiszom...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!