Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ilyen entitást keresek. Hogy...

Ilyen entitást keresek. Hogy engedje kiírni a kérdést, itt egy kérdőjel: ?

Figyelt kérdés

Augusztusban éjfél körül a metrón odajött hozzám egy 25-30 körüli srác valami káprázatosan pihentagyú poénnal, majd rövidesen közölte, hogy ő brácsás. (Látta nálam a hegedűtokot.) Mielőtt érdemleges párbeszéd alakulhatott volna ki, jött a megállóm, mentem haza, mert másnap suli volt.

Szóval ez a metró már majdnem egy éve elment, így most ilyen és ehhez hasonló entitást keresek ezzel a kevés konkrétummal.

Egyébként csendes, szorgalmas, trehány, polgárpukkasztó lány vagyok, szeretem a havazást, a kolorádó bogarakat és a fokhagymát.

máj. 6. 19:18
1 2 3 4 5
 1/41 anonim válasza:

Brácsásnak kell lennie? Én régen zongoráztam, de ma már csak a számítógép billentyűzetén játszok.

Meg a fejemben szokott menni zene 💪

Amúgy 31 vagyok, de szerintem 1 évet le tudok tagadni 😇

máj. 6. 19:45
 2/41 A kérdező kommentje:
Nem kell annak lennie
máj. 6. 19:53
 3/41 anonim válasza:
A fokhagymát nem csipem, és az elhízottakat sem. Továbbá nem zenélek. Ha így is jó vagyok neked, akkor ihatsz levelet.
máj. 6. 23:16
 4/41 A kérdező kommentje:
Nem iszom levelet.
máj. 6. 23:18
 5/41 anonim válasza:
Nem tetszett a viccem? 😭
máj. 7. 01:43
 6/41 anonim válasza:
Nekem van furulyám, ha gondolod oda adom hogy játsszál rajta.
máj. 7. 07:51
 7/41 anonim válasza:
Én gitároztam ha az jó :D
máj. 7. 11:09
 8/41 anonim válasza:

"Nem iszom levelet."

Hát anyukám, ezt el is tudom hinni! 😅

máj. 7. 13:02
 9/41 anonim válasza:
A brácsázás maszturbálást jelent fun fact
máj. 7. 13:17
 10/41 A kérdező kommentje:

9-es: Another fun fact,

a tiédnél értékesebb körökben a valódi jelentés van érvényben.

máj. 7. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Lány ismerősömnek keresek párt Debrecen és környékén! Itt a kötelező kérdőjel->?

Megpróbálom nektek röviden összefoglalni a szitut. Férfiként keresek egy férfit az egyik lány barátomnak. Fiatal, szőke, alacsony és karcsú. Kérlek csak akkor írj ha tényleg érdekel és normális vagy. Ha úgy alakul, hogy érdekel a lány, akkor előtte velem kell...

Sportos/ffi/50 keres fiatalabb hasonló ffit. Kötelező kérdőjel: ?

Szexuális kategorizálást nem kedvelőket keresek kizárólag. Írj bemutatkozó privit! A publikusakat nem fogom olvasni. Köszönöm!

RAINBOW SIX SIEGE(R6) játkosok?(csak mert kell a kérdőjel...)

Sziasztok. Keresek magyar R6 játékosokat. Aki/akik szeretnének jönni casual esetleg rankedot azok addoljanak vagy írják le ide a nevüket és majd én addolom őket. Nevem: Adlyz.

Valaki szeretne írogatni.(Ez kijelentés, nem kérdés, de itt a kérdőjel?)

Nos, az elvárásom feléd: Lélegezz, nem vagyok valami nekrofíl barom...Valamiért mindig a zombik próbálkoznak nálam...Bár megértem, mivel haláli tudok lenni. Nem tudok nokedlit szagatni, de a nevetéstől szakadni tudok.Nem szoktam inni, de attól leiszom...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!