Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan hölgy akinek...

Van itt olyan hölgy akinek lenne kedve autót túráztátni?

Figyelt kérdés

jún. 30. 23:03
 1/2 anonim válasza:
Tegyél egy deszkát a gázpedál alá és egy téglát a pedálra, nem kellel emiatt egy nőt beültetni az autóban az udvaron ebben a hőségben.
júl. 1. 11:18
 2/2 anonim válasza:
Mid van Toretto?
júl. 1. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

30-40 év közötti gyerektelen hölgyek! Ti akartok gyereket?

Hölgyeket kérdezem. Gyerektelen hölgyeket.

Segítség! Van itt olyan hölgy, aki nem szeretett volna gyereket, de a párja miatt bevállalta?

Kezdem az elején. Sosem szerettem volna gyereket, már egészen kiskoromtól kezdve TUDTAM, hogy sosem akarok anya lenni. Amikor 20-on évesen férfiakkal ismerkedtem, mindig a legelején tudattam velük, hogy gyereket nem vállalok később se. 24 évesen megismerkedtem életem...

Anna Geddes-en kívűl ki a másik hölgy aki gyönyörű (sokszor kosztümös) gyermek képeket csinált?

Erre a fotósra vagyok kiváncsi,aki ilyen képeket készített nagyobb gyerekekről,mint ami itt is látható:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!