Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lenne kedved ehhez?

Lenne kedved ehhez?

Figyelt kérdés

30 feletti szűz férfi vagyok.

Társas szorongásal szociális fóbiával beilleszkedési nehézségekkel küzdöttem mindig.

Valószínű autisztikus spektrumzavarom van bár még nem diagnosztizáltak.

Sok nő kezdeményezett már jóképűnek is mondtak de nem alakultak jól ezek a dolgok.

Olyan nőket keresek akik hasonló helyzetben vannak vagy megértőek.

Jó volna tapasztalatot szerezni néha találkozgatni.

Illetve beszélgetni valakivel a spektrumzavarról.

Aki csak le akar oltani az kérem ne tegye már megkaptam más kérdéseimnél köszönöm!

Komoly viszonyt nem szeretnék.

júl. 4. 18:42
 1/3 anonim válasza:
Balker ember. Ez egy elég gyenge ajánlat. Pedig én se vagyok nagyszám.
júl. 5. 00:07
 2/3 Pipra 01 válasza:

Ameddig görcsösen szeretnél valamit, abból nem lesz semmi.

De viszont ha már,rendben van körülötted minden és önmagaddat elfogadod akkor, minden a helyére kerül.

júl. 6. 13:58
 3/3 A kérdező kommentje:
De hát csak ettől jönne helyre..
júl. 6. 22:44

További kérdések:

Megalakukt egy dixielandi jazz banda. Szeretnél tagja lenni?

🎷 Zenészeket keresünk egy most alakuló Dixielandi Jazz Bandába! 🎹 Sziasztok! Ha szereted a korai jazzt, a ragtime-ot, a dixielandet vagy a swinget, akkor lehet, hogy pont téged keresünk! Nemrég alakult egy dixieland jazz banda. A repertoárunkban hagyományos...

Girlies, valaki nem megy az Isle of Summer-re Bécsben?

Még sosem raveltem, mert a barátnőim abszolút nem ilyen zenét hallgatnak, de el szeretnék menni mindenképpen egyszer, aztán most futottam bele az Isle of Summerbe (Bécs), ami megtetszett nagyon és úgy elmennék,csak hát egyedül (19 L-ként, nulla tapasztalattal ilyen...

Van valaki akivel tudok most írni?

Privátban lesz a jo. Van egy kis gondom munkaval öltözködéssel kapcsolatos megszeretném dumcsizni valakivel. Csak par vélemény kéne Nem tudom hányan írtok majd de mindenkinek nem fogol tudni írni ne legyetek megsertve

Lányok-hölgyek! Kinek van kedve ma beülni valahova?

Beszélgetnénk, meginnánk valamit, esetleg Szimpla, Fogas. Budapesti férfi vagyok, 49

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!