Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Jó még valamire az anotalk?

Jó még valamire az anotalk?

Figyelt kérdés
júl. 10. 19:58
1 2
 1/12 anonim válasza:
Egy nagy szar. Legalábbis amikor évekkel ezelőtt felnéztem oda, nem volt a helyzet magaslatán.
júl. 10. 20:10
 2/12 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt se volt jó semmire. Tele van perverzekkel.
júl. 10. 20:32
 3/12 anonim válasza:

Én perverz témakörben szoktam ott sok kamust találni, más témákra meg élből nem vevő a legtöbb ember ott.

Kivéve férfi-férfi felállásban tök jókat lehet dumálni pl játékokról, hobbikról.

júl. 10. 20:47
 4/12 anonim válasza:

0.

Annál az is jobb, ha falat bámulom egész nap, mint az a oldal. Felmentem 1 percre, jöttek a pervi vagy, micsi, szerepjáték...stb.

júl. 10. 21:28
 5/12 anonim válasza:
Szerintem már semmire sem jó.
júl. 10. 22:43
 6/12 anonim válasza:
Kihalt az is mint kb ez az oldal
júl. 10. 23:40
 7/12 anonim válasza:
A tiktokon láttam, hogy pdf vadászatra használták. Egyébként meg semmi másra nem jó.
júl. 11. 00:25
 8/12 anonim válasza:
Már nem.
júl. 11. 06:17
 9/12 anonim válasza:

Igen, ott csinálták azokat a lebuktatásokat? 1-2-t láttam, de nem tudtam melyik oldalon csinálják ezeket a csali chateléseket.

Mondjuk akkor már hülyeség volt elmondani ha már tényleg a lebuktatások a cél.

júl. 11. 13:12
 10/12 anonim válasza:
Néha felnézek! Nagyon vegyes a kép. Van minden, csak tudja kiszűrni az ember a valóságot!🤣
júl. 11. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?

Eléggé unatkozok és ehhez támadt kedvem.

Nőnapra Ti mit vennétek annak a nőnek akivel szeretnétek összejönni?

Nem hivalkodó,nem drága dolog,hanem kicsit nem hétköznapi valamire gondolok..

21 éves lányként, ha meglátok egy fiút aki tetszik, tömegközlekedésen, utcán, parkban, akkor lehet valamiről látni hogy foglalt, vagy szabad, vannak jelek?

Gondolok itt valamilyen színű karkötő az egyik karon, vagy bármi. Főként hasonló korúakhoz szól a kérdésem. A kérdést nem azért írtam ki, hogy privátokat kapjak fiúktól, köszönöm.

Miért van az embereknek rossz kedvük ha rossz az idő?

Miért fogják valamire mindig a rosszkedvüket? Mi köze az esőnek a rossz kedvhez ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!