Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Jó még valamire az anotalk?

Jó még valamire az anotalk?

Figyelt kérdés
júl. 10. 19:58
1 2
 11/12 anonim válasza:
Eddig vagy bzikat vagy kiskorúakat vagy magukat nőknek kiadó férfiakat vagy sérült, magányos nőkkel tudtam csak beszélgetni. Ami még előszokott fordulni és eldobom tőle az agyam, amikor ilyet szól menjünk át instára, kilép, otthagyja az instáját, amikor nekem nincs is instám, mert töröltem évekkel ezelőtt. Mégcsak meg sem kérdezi hol tud elérni, csak úgy kilép és kitudja hány embert vesztettem már el így.
júl. 11. 22:03
 12/12 anonim válasza:
2017-ben még sikerült egy normális lányt találnom ott. Azóta sajna semmi. Halott az egész.
júl. 15. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?

Eléggé unatkozok és ehhez támadt kedvem.

Nőnapra Ti mit vennétek annak a nőnek akivel szeretnétek összejönni?

Nem hivalkodó,nem drága dolog,hanem kicsit nem hétköznapi valamire gondolok..

21 éves lányként, ha meglátok egy fiút aki tetszik, tömegközlekedésen, utcán, parkban, akkor lehet valamiről látni hogy foglalt, vagy szabad, vannak jelek?

Gondolok itt valamilyen színű karkötő az egyik karon, vagy bármi. Főként hasonló korúakhoz szól a kérdésem. A kérdést nem azért írtam ki, hogy privátokat kapjak fiúktól, köszönöm.

Miért van az embereknek rossz kedvük ha rossz az idő?

Miért fogják valamire mindig a rosszkedvüket? Mi köze az esőnek a rossz kedvhez ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!