Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Az alábbi keresztnevű pasik...

Az alábbi keresztnevű pasik privát üzenetét várhatom?:D

Figyelt kérdés
Laci,Márk,István

júl. 14. 00:10
1 2
 1/14 anonim válasza:
várhatod
júl. 14. 00:12
 2/14 anonim válasza:
Miért csak az ők üzeneteit várod?
júl. 14. 00:18
 3/14 anonim válasza:
Nem nyert
júl. 14. 00:28
 4/14 anonim válasza:
Írj. Itt vagyok. 🙂
júl. 14. 00:44
 5/14 anonim válasza:

Nyertem.

Mi a feladat? ... már úgy a privát üzenet írásán kívül.

júl. 14. 07:10
 6/14 anonim válasza:
Lacit hiaba, hiszen ilyen keresztnév nincs.
júl. 14. 07:37
 7/14 anonim válasza:

#6!!!

Laci = László

Alul a hashtag-eket érdemes figyelemmel kísérni.

júl. 14. 07:51
 8/14 anonim válasza:

7

Nyilván tisztában vagyok vele, hogy a Laci a László becezese. 🤦‍♀️

júl. 14. 07:54
 9/14 anonim válasza:
Lakatos Márk
júl. 14. 09:02
 10/14 anonim válasza:
Orsós Manitu vagyok. Írj. 🙂
júl. 14. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ismerkedésnél hogy kell behozni a szexuális témát?

Ugye van egy csaj...és ha beszélgetünk instán...akkor ott csak semleges dolgokról beszélgetünk pl. időjárás...Vagy küldök neki egy rövid videót...aztán ő tesz rá vicceset vagy szivet... de hogy lehet szóbahozni az egyértelműbb témákat is? Gondoltam már rá, hogy küldök...

Miért vágyom arra, hogy ismerős férfiak lássák meztelenül a feleségemet?

Tudom, hogy ez nem normális dolog, de sajnos időnként úgy elkap a hév, hogy nem tudok racionálisan gondolkodni. Kb. egy évtizede egy utastársam, akivel jóban vagyunk az utazós képeket nézegette a laptopomon a közös törökországi nyaralásról. Én szemben ültem vele és nem...

A privát üzenetek fontossága. Szerintetem itt mindenki szereti a privát üzeneteket, de mindenki nem kap. Mit gomdoltok erről? Folyt lentebb

A szexualitás rovat lényege szvsz, hogy ismeretlen emberekkel ki tudj alakítani vmiféle beszélgetést. Azt hiszem.

Prostit gáz elhivni privát programra/randira?

Van egy aki elegge tetszik emberileg is, de ugye ez egy szinjatek amit megvasarolsz. Gaz elhivni egy "randira" (kikapcsolodasi tevekenysegre) vagy meglehet probalni? Nyilvan meghivom, de nem 40ezer/oras tarifaert:D Cink megkerdezni vagy miert ne?

Mi az STD szűrés jogi háttere? Tényleg az van, hogy én fizetem a privát labort és egy 40ezer forintos orvosi vizsgálattal köteleznek megszabott...

Tehát nem én mondom meg hogy mit teszteljenek, hanem egy orvos önkényesen. És a magán labor az általam fizetett teszt eredményét feltölti a TB felhőbe? Ez igaz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!