Az alábbi keresztnevű pasik privát üzenetét várhatom?:D
Nyertem.
Mi a feladat? ... már úgy a privát üzenet írásán kívül.
#6!!!
Laci = László
Alul a hashtag-eket érdemes figyelemmel kísérni.
7
Nyilván tisztában vagyok vele, hogy a Laci a László becezese. 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Ugye van egy csaj...és ha beszélgetünk instán...akkor ott csak semleges dolgokról beszélgetünk pl. időjárás...Vagy küldök neki egy rövid videót...aztán ő tesz rá vicceset vagy szivet... de hogy lehet szóbahozni az egyértelműbb témákat is? Gondoltam már rá, hogy küldök...
Megszakad a kommunikáció?
Tudom, hogy ez nem normális dolog, de sajnos időnként úgy elkap a hév, hogy nem tudok racionálisan gondolkodni. Kb. egy évtizede egy utastársam, akivel jóban vagyunk az utazós képeket nézegette a laptopomon a közös törökországi nyaralásról. Én szemben ültem vele és nem...
A szexualitás rovat lényege szvsz, hogy ismeretlen emberekkel ki tudj alakítani vmiféle beszélgetést. Azt hiszem.
Van egy aki elegge tetszik emberileg is, de ugye ez egy szinjatek amit megvasarolsz. Gaz elhivni egy "randira" (kikapcsolodasi tevekenysegre) vagy meglehet probalni? Nyilvan meghivom, de nem 40ezer/oras tarifaert:D Cink megkerdezni vagy miert ne?
Tehát nem én mondom meg hogy mit teszteljenek, hanem egy orvos önkényesen. És a magán labor az általam fizetett teszt eredményét feltölti a TB felhőbe? Ez igaz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!