Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan 26–36 év közötti...

Van itt olyan 26–36 év közötti, házas férfi, aki szívesen beszélgetne egy 26 éves, szintén házas nővel? 😊

Figyelt kérdés
Kizárólag intelligens, értelmes és tartalmas beszélgetést keresek, házasságban élő férfiakkal. Nem ismerkedési vagy párkapcsolati szándékkal, egyszerűen csak jó lenne hasonló élethelyzetben lévő, értelmes emberekkel beszélgetni.

aug. 27. 17:48
1 2
 1/20 anonim válasza:
Ha "beszélgetni" akarsz, akkor miért lényeges, hogy hány éves, milyen nemü, milyen a családi állapota????
aug. 27. 18:30
 2/20 anonim válasza:

1 es

Gondolom azért akar hozzá hasonló korú pasival beszélgetni mert egy 50 évesnek teljesen más az elképzelése a dolgokról.Teljesen megértem

A családi állapota meg azért fontos hogy legyen miről témázni.

Mert ha egy szingli pasi írna neki a második mondata úgy is az lenne hogy nem e akarsz szexelni!!!

aug. 27. 18:35
 3/20 anonim válasza:

Házas férfiként szerinted mi más érdekelne egy vadidegen nőtől egy online anonim fórumon "ismerkedés" rovatban mint szex? Otthon főznek rám, barátaim, munkahelyem van.

Bocs, csak őszinte voltam. Állítólag erény...

aug. 27. 18:48
 4/20 anonim válasza:
A nők szeretnek beszélgetni csak úgy
aug. 27. 18:51
 5/20 anonim válasza:
Furacsa, furcsa...
aug. 27. 19:31
 6/20 anonim válasza:
Hát figyeld sose tudni lehet kell akivel meg tudja beszélni a pasis dolgokat
aug. 27. 19:36
 7/20 anonim válasza:
33/F Házas
aug. 28. 00:46
 8/20 anonim válasza:
Miért kell, hogy okvetlen férfi legyen? Egy hasonló korú házas nő pl miért kizárt, hogy jó beszélgetőpartnered legyen?
aug. 28. 08:53
 9/20 anonim válasza:

8

A kérdező heteroszexuális. A férje is nyilván férfi. Valószínű egy nővel nem lépne félre.

aug. 28. 11:45
 10/20 anonim válasza:
Még csak 26 és már ilyen igények!?
aug. 28. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Lenne olyan sovány/vékony testalkatú 16-22 év közötti lány aki szívesen ismerkedne / beszélgetne egy jóképű sportos testalkatú sráccal?

Privátba írjatok egy elérhetőséget, ahol tudunk képet cserélni, és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak kép alapján, akkor kezdődhet az ismerkedés 👌

Van itt olyan nő (20-35 év közötti) aki szívesen beszélgetne az élet dolgairól egy 38 éves férfivel?

Nem társat keresek és pár levélváltás után személyes beszélgetésekre gondoltam.

Léteznek olyan normális,45-50 közötti férfiak, akik szívesen beszélgetnek valakivel akkor is, ha személyes találkozásról nem lehet szó?

Szeretnék találni a neten barátokat, de amikor kiderül, hogy messze lakom, és a személyes találkozás emiatt ki van zárva, akkor mind felszívódik...

20-35 év közötti hölggyel szívesen beszélgetnék, ismerkednék. Van kedve valakinek?

30 éves átlagos testalkatú, kopasz férfi vagyok. Saját vállalkozást vezetek, szeretem a szélsőségeket.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!