Van itt olyan 26–36 év közötti, házas férfi, aki szívesen beszélgetne egy 26 éves, szintén házas nővel? 😊
1 es
Gondolom azért akar hozzá hasonló korú pasival beszélgetni mert egy 50 évesnek teljesen más az elképzelése a dolgokról.Teljesen megértem
A családi állapota meg azért fontos hogy legyen miről témázni.
Mert ha egy szingli pasi írna neki a második mondata úgy is az lenne hogy nem e akarsz szexelni!!!
Házas férfiként szerinted mi más érdekelne egy vadidegen nőtől egy online anonim fórumon "ismerkedés" rovatban mint szex? Otthon főznek rám, barátaim, munkahelyem van.
Bocs, csak őszinte voltam. Állítólag erény...
8
A kérdező heteroszexuális. A férje is nyilván férfi. Valószínű egy nővel nem lépne félre.
Kapcsolódó kérdések:
Én 50 körüli, budapesti nő vagyok.
Privátba írjatok egy elérhetőséget, ahol tudunk képet cserélni, és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak kép alapján, akkor kezdődhet az ismerkedés 👌
Nem társat keresek és pár levélváltás után személyes beszélgetésekre gondoltam.
Szeretnék találni a neten barátokat, de amikor kiderül, hogy messze lakom, és a személyes találkozás emiatt ki van zárva, akkor mind felszívódik...
30 éves átlagos testalkatú, kopasz férfi vagyok. Saját vállalkozást vezetek, szeretem a szélsőségeket.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!