Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van kedve valakinek ma megnézn...

Van kedve valakinek ma megnézni velem a nagyecséri szobrot?

Figyelt kérdés
Most úton vagyok a keleti felé és átszállok. Van valakinek kedve csatlakozni?

aug. 28. 13:41
 1/3 anonim válasza:
Hány éves vagy? F/N?
aug. 28. 14:08
 2/3 anonim válasza:
Nekem igen
aug. 29. 11:06
 3/3 anonim válasza:
Na volt áldozás a nacionalistáknak?
aug. 31. 00:40

További kérdések:

Van itt olyan 26–36 év közötti, házas férfi, aki szívesen beszélgetne egy 26 éves, szintén házas nővel? 😊

Kizárólag intelligens, értelmes és tartalmas beszélgetést keresek, házasságban élő férfiakkal. Nem ismerkedési vagy párkapcsolati szándékkal, egyszerűen csak jó lenne hasonló élethelyzetben lévő, értelmes emberekkel beszélgetni.

[23F/Fejér megye] Van a női olvasók közt akiknek az esetei a magas és szakállas pasik?

Sziasztok! Amióta csak ismerkedem nagyon különböző élményeim lettek, ezek között a legérdekesebb az hogy mióta meghagyom a szakállam sokkal sikeresebb vagyok az ismerkedés terén. Ez ekkora plusz lenne? Szokták mondani hogy a férfi sminkje a szakáll, de ezelőtt nem...

Imserkedni szeretnék Tolna/ Baranya megyében. Valaki?

érettnek tartó lány/nő társaságát keresem aki vicces érti a viccet. Korosztály teljesen mindegy

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!