Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Tanuló társat keresek Budapest...

Tanuló társat keresek Budapesten valaki?

Figyelt kérdés
Jelenleg szabad vagyok nappjaim azzal telnek, hogy kávézókban vagy a Kálvin téri könyvtárban tanulok az évvégi vizsgára, többi barátom ismerőseim nem érnek rá sajnos és azért így egyedül sokkal fárasztóbb és a motivációt is nehezebb fenn tartani egy idő után. 18 éves lány vagyok, szval első sorban tizen huszon éves lányokra gondoltam, de ha más jön lehet azt is összetudjuk egyeztetni. Köszi aki elolvasta.
máj. 18. 15:56
 1/5 anonim válasza:
Azzal már kicsit elkéstél, mert az érettségi jelenleg is zajlik.
máj. 18. 16:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Milyen szerencse, hogy nem érettségire tanulok hanem egy vizsgára.
máj. 18. 17:45
 3/5 anonim válasza:
Szerintem az évvégi vizsgát olvashatta félre az első válaszoló.
máj. 18. 19:15
 4/5 anonim válasza:
Nemsokára a pótvizsgáknak is kitűzik az időpontjait.
máj. 19. 06:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Még mindig évvégi vizsgákról van szó okostojások. 11. Évfolyamos vagyok. Nem tudom ezt miért egy olyan helyen kérdeztem ahol középkorú férfiak irkálnakXD azóta már megoldódott a probléma köszönöm a segítséget😃
máj. 20. 02:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!