Informatikát tanuló roma lánynak lenne kedve ismerkedni?
Kéne egy roma punci hehe 🤣
Álmodik a nyomor
Kapcsolódó kérdések:
Szóval erre a pályára sodródtam véletlenek folyamán és még programozó barátokat/ismerősöket tudtam találni egyetemen vagy akár azon kívül, addig ezen a területen alig találok valakit. Gondolom ezek után mindenkiben felmerül, hogy na de miért pont gyakorin?:D Régóta...
Pályakezdő vagyok, 2 hete végeztem a vizsgával, ahol informatikai rendszerüzemeltető képesítést szereztem. Mivel munkatapasztalatom nincs, ezért az alap információkon kívül (kapcsolat/elérhetőség, végzettség, pár pozitív képesség, stb) nem nagyon tudok semmit...
A kettő közül szeretnék felvételizni valamelyikre, de nem tudom eldönteni. Ha esetleg te ott tanulsz a fent említett karok egyikén, kérlek írd le mit gondolsz róla, sokat segítene!
Sziasztok! Egy kis segítségre szeretnék kérni. Jelen pillanatba a felvételi ellőt állok. Persze a felvételit nem lehet meg sorsolni de egy héttel ezelőtt volt alkalmam próba magyar felvételit írni ami 25 pontos lett. (Matekot sajnos nem volt alkalmam még ínri.) Most...
Mikor lessz osztondij? 2023 Február 28 dika van
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!