Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Informatikát tanuló roma...

Informatikát tanuló roma lánynak lenne kedve ismerkedni?

Figyelt kérdés
F informatikus
aug. 17. 21:15
 1/4 anonim válasza:
Ha a dohiba viszel először akkor igen. :D
aug. 17. 23:27
 2/4 A kérdező kommentje:
#3: Hová?
aug. 17. 23:34
 3/4 anonim válasza:
Szerintem ezzel nagyon leszűkíted a potenciális kört. Az egész országban 1-2 ilyen személy lehet MAXIMUM.
aug. 19. 23:02
 4/4 anonim válasza:

Kéne egy roma punci hehe 🤣

Álmodik a nyomor

aug. 20. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Vannak itt olyan offensive cyber security (hacker) pályán nem régóta dolgozó (esetleg tanuló) fiúk/lányok, akik szívesen barátkoznának? (Fura...

Szóval erre a pályára sodródtam véletlenek folyamán és még programozó barátokat/ismerősöket tudtam találni egyetemen vagy akár azon kívül, addig ezen a területen alig találok valakit. Gondolom ezek után mindenkiben felmerül, hogy na de miért pont gyakorin?:D Régóta...

Az önéletrajzomba hülyeség megemlíteni, hogy kitűnő/jeles tanuló voltam? Mivel lehet kiegészíteni egy pályakezdő önéletrajzát?

Pályakezdő vagyok, 2 hete végeztem a vizsgával, ahol informatikai rendszerüzemeltető képesítést szereztem. Mivel munkatapasztalatom nincs, ezért az alap információkon kívül (kapcsolat/elérhetőség, végzettség, pár pozitív képesség, stb) nem nagyon tudok semmit...

Nagyon érdekelne, hogy az ELTE-IK-n és a BME VIK-n tanuló diákok mit gondolnak az ott lévo informatika alapképzésekről?

A kettő közül szeretnék felvételizni valamelyikre, de nem tudom eldönteni. Ha esetleg te ott tanulsz a fent említett karok egyikén, kérlek írd le mit gondolsz róla, sokat segítene!

Van esélyem be jutni a Szegedi SzC Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium erős háromas tanuló ként?

Sziasztok! Egy kis segítségre szeretnék kérni. Jelen pillanatba a felvételi ellőt állok. Persze a felvételit nem lehet meg sorsolni de egy héttel ezelőtt volt alkalmam próba magyar felvételit írni ami 25 pontos lett. (Matekot sajnos nem volt alkalmam még ínri.) Most...

Öcsém első éves informatikus tanuló?

Mikor lessz osztondij? 2023 Február 28 dika van

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!