Kifejezetten visszafogott, csúnya lányokkal szeretnék ismerkedni, ha magadra ismertél írj privátban kérlek?
Lecsúnyázod a lányokat, és azt várod hogy rád írjanak
Maradj örökre egyedül
#5 Mert nem mindenki olyan felszínes? (Már rég kihaltunk volna, mert ugye "jó-jó, csak alacsony, persze helyes, kedves, csak szakállas... Tökéletes lenne, de nincs pénze...)
Meg ugye izlések és pofonok.
#7 😂😂😂
#8 Végre valaki, köszönöm😅🙏
Kapcsolódó kérdések:
- aki ilyen, írjon nyugodtan privát. Hasonló paraméterekkel vagyok pasi (33), bár kicsit kisfiús arccal, ha ez nem gond.
vannak rádiós műsorvezetők, akiknek a hangjába bele tudnék szeretni, aztán nézek róluk fotókat, és totál nem értem, hogy lehet, h. egy-egy sármos, szexi, izgalmas hanghoz ilyen külsők társulnak? pl: jáksó lászló juhász gergő (rádió 1) király tamás (rádió 1)
Azt vettem észre hosszas tapasztalatmorzsák után, hogy nem igazán szeretnek a lányok velem kokettálni, mondhatni ahol én megjelenek, ott tesznek egy félkört, megvárják, míg elmegyek, majd visszasüppednek a kiindulópontjukba (tényleges megtörtént esetek alapján)....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!