Teljesen látássérült vagyok, és huszonéves, hozzám hasonlóan empatikus, nyitott személyiségű lánnyal ismerkednék. Szerintetek hol érdemes? 23 f
Vakok intézetében esetleg?
Rendezvényeken?
Valódi vakrandin? :)
Amúgy ha nem látsz, honnan tudod biztosra, hogy akivel éppen ismerkedsz, ő sem lát?
Kapcsolódó kérdések:
Mit reagálnátok ha megismernétek egy fiút online, és csak később derülne ki hogy nem lát? Dobnátok csak emiatt?
Tényleg csak egy Tényleg csak egy, úgymond, gyerek leszek akire vigyázni kell, akiért oda kell dobnia az életét, a karrierjét a lánynak?
Mai nap láttam egy kerekesszékes nőt és nagyon elgondolkoztam azon, hogy szegény nő, ő is ember és lehet senki nem akar vele ismerkedni vagy barátkozni. Nagyon sajnáltam! És a kerekesszékes, vagy amputált végtagú nők, vagy látássérült nők (stb.) Ő nekik is van lelkük...
20f, írjatok privátot légyszi!
Budapestről keresek 30-45 korban hozzám illő enyhén sérült/mozgássérült Nőt. 35 éves autista férfi vagyok
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!