Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A leendő feleségemet keresem....

A leendő feleségemet keresem. Itt vagy?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok, és Pest vármegyében élek. Nem hiszem, hogy megtalálom itt, amit keresek, de nem rég költöztem Magyarországra, és nincs itt ismerősi köröm, akiken keresztül megismerhetném életem nőjét.

Amit keresek: Átatlan lányt keresek. Mivel ilyet nehéz találni, ezért adok esélyt olyannak is, aki már nem az, de előre szólok: A múltadból fakadó problémákat neked kell kezelni.

Amit kínálni tudok: Megbízható, céltudatos ember vagyok, egészséges életmóddal, akivel el tudod terverzni az egész életedet.

okt. 24. 15:14
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
De neked mégis milyen problémát okozna az ő múltja?
okt. 25. 11:55
 12/36 A kérdező kommentje:
#11 Nem azért írtam ki a kérdést, hogy ezt megvitassam vadidegenekkel.
okt. 25. 12:52
 13/36 anonim válasza:
És ki ne akarna olyan társkeresési hirdetésre jelentkezni, amiben a férfinek előre kijelentett, de megmagyarázatlan problémái vannak a múltjával. Az évszázad fogása :D
okt. 25. 13:24
 14/36 anonim válasza:

Na mesélj! Hol írta, hogy ezek az ő múltbéli problémái lennének?

Arra célzott, hogy pont azért szeretne "ártatlan" lányt, hogy neki kelljen a random józsik által ejtett sebeket gyógyítgatni.

okt. 25. 13:37
 15/36 Senior Séf válasza:
Ide pottyant egy herceg, és most azt várja, hogy a fogadására felsorakozó hajadonok közül neki csak rá kelljen mutatni valamelyikre. Hát, rossz hírem van, kérdező. A magyar lányok szívét ugyanúgy el kell nyerni, mint a világ bármely táján élőkét. Szóval ha csajozni akarsz, szállj le a magas lóról, és próbálj meg valami emberi kommunikációfélét villantani.
okt. 25. 19:15
 16/36 anonim válasza:
Konkrétan azt írta, hogy a lány múltja neki okoz problémát és ezt a lánynak kell kezelnie. Szerencsés hajadon.
okt. 25. 19:42
 17/36 A kérdező kommentje:

#14 Jó látni, hogy olyan is olvassa a kérdésemet, aki tud magyarul. :D

#16 Idézd már nekem a mondatot, ahol a "probléma" szót 1. személyű birtokos formában használtam.

okt. 25. 21:30
 18/36 anonim válasza:

Elmondom neked mire figyelj kérdező: SEMMI JÓRA NE SZÁMÍTS ISMERKEDÉS TÉREN, MERT EGYELŐRE MÉG MAGADAT SEM TUDOD RENDBETENNI!

Így nem fog működni csak mondom

okt. 25. 21:31
 19/36 A kérdező kommentje:
#18 Nem azért tettem fel a kérdést, hogy megmondják nekem, hogy ismerkedjek-e, vagy nem. Azt el tudom dönteni magamtól is. Köszönöm. :)
okt. 25. 21:32
 20/36 anonim válasza:
Kérdező, nem úgy értette az előző, hogy ne ismerkedj, egyszerűen azt akarta közölni, hogy magadban tegyél egy kicsit rendet, mert ez így tényleg nem lesz jó, igaza van benne…
okt. 25. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!