Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Türelmetlen voltam?

Türelmetlen voltam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leginkább terápia jelleggel írom ezt a kérdést. A nemrégiben elkezdtem chatelni egy lánnyal, akit csak látásból ismerek, élőben sosem beszéltünk.

Az eleje hihetetlen jól alakult, nagyon egymásra hangolódtunk, pár nap után el is hívtam randizni, amire azt mondta legyen jövőhét, belenyugodtam.

Teltek a napok, ismét megkérdeztem, nem tudott konkrétat mondani, majd azután sem. Mondtam neki, hogy kezdem úgy érezni, nem akarja ezt, amire csak felkapta a vizet.

Próbáltam vele összefutós, fél órás talikat összehozni, az sem.

Ezután eldöntöttem, hogy még beszélek vele pár napot, miután megint elhívtam. Mostmár konkrétan mondta, hogy nem, erre én csak annyit válaszoltam, hogy rendben, ne folytassuk.

Erre ő ismét mérges lett, hosszú sorokban taglalta, hogy mi a gond: nem tudja mi legyen, mert nemrég szakított a volt barátjával.

Én próbáltam ezt megbeszélni vele, de azóta nem nézi meg az üzeneteim, és nem tudom mihez kezdjek. Ez kb 1 hónap alatti történés. Eléggé szomorúvá tesz.

okt. 25. 13:48
 1/8 anonim válasza:
Nem kell kezdened semmit. A labda az ő térfelén pattog.
okt. 25. 14:39
 2/8 anonim válasza:
MEg azért valjuk meg kicsit pszichonak tűnik. Könnyen lehet, hogy később is ez lenne a stílusa, szóval lehet jobban jársz ha ezt megúszod.
okt. 25. 14:42
 3/8 anonim válasza:
Valószínűleg mèg nincs túl az exèn. Lehetséges,hogy csak időtöltésnek voltál jól, de komolyan nem akar semmit, ezèrt is mondta le a talit. Lèpj tovább, nem èrdemes rá várni.
okt. 25. 15:09
 4/8 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. Ez a csaj soha nem is akart találkozni veled. Csak az idejét töltötte, pont kapóra jöttél. Tiltás törlés.
okt. 25. 17:44
 5/8 anonim válasza:
Az ilyen után nem érdemes bánkódni. Ha akart volna találkozni veled, akkor nem ígérgetett volna. Az sem jó jel, ha minden csipri-csupri dologra agresszívan reagál, sajnos ez is tipikus női viselkedés, mindenért kizárólag te lehetsz a hibás, holott pont ő az, aki nem korrekt, de természetesen próbálja úgy alakítani a dolgokat, hogy még neked kellene bocsánatot kérned, amiért nyílt voltál. Keress egy normális lányt, bár sajnos az ilyenből nagyon kevés van.
okt. 25. 20:05
 6/8 anonim válasza:
Ne tegyen szomorúvá! Aki akar találkozni veled, az fog! Láthatóan ő csak picsog és azt akarja, hogy addig is "nyalja valaki a talpát". Mondom ezt 30as nőként. Aki érzelmileg tiszta és készen áll rád, majd annak örülj, ezek meg peregjenek le rólad.
okt. 26. 22:47
 7/8 zol56 válasza:
Igazából Te írtad, hogy ne folytassuk.
okt. 27. 07:24
 8/8 anonim válasza:
Hagy a francba. Nem kellesz neki. Csak arra vagy jo, hogy irogasson veled, és erezze hogy csapod a szelet neki. Aztán majd ha talál mást, azzal osszejon, téged meg dob. Es soha nem is lesz tali. Bucsuzz el, és ne is írj neki tobbet, még ha frocsogni fog neked, akkor se.
okt. 31. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!