Türelmetlen voltam?
Sziasztok!
Leginkább terápia jelleggel írom ezt a kérdést. A nemrégiben elkezdtem chatelni egy lánnyal, akit csak látásból ismerek, élőben sosem beszéltünk.
Az eleje hihetetlen jól alakult, nagyon egymásra hangolódtunk, pár nap után el is hívtam randizni, amire azt mondta legyen jövőhét, belenyugodtam.
Teltek a napok, ismét megkérdeztem, nem tudott konkrétat mondani, majd azután sem. Mondtam neki, hogy kezdem úgy érezni, nem akarja ezt, amire csak felkapta a vizet.
Próbáltam vele összefutós, fél órás talikat összehozni, az sem.
Ezután eldöntöttem, hogy még beszélek vele pár napot, miután megint elhívtam. Mostmár konkrétan mondta, hogy nem, erre én csak annyit válaszoltam, hogy rendben, ne folytassuk.
Erre ő ismét mérges lett, hosszú sorokban taglalta, hogy mi a gond: nem tudja mi legyen, mert nemrég szakított a volt barátjával.
Én próbáltam ezt megbeszélni vele, de azóta nem nézi meg az üzeneteim, és nem tudom mihez kezdjek. Ez kb 1 hónap alatti történés. Eléggé szomorúvá tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!