Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Leszbikus nőként lenne kedve...

Leszbikus nőként lenne kedve valakinek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ambiciózus és őszinte vagyok, aki értékeli a tiszteletet és a humort. Szeretek súlyzózni és kihozni magamból a legtöbbet, de egy nyugodt nap a Balatonnál is jól esik. Olyan társat keresek, akivel kölcsönösen támogatjuk egymást, és akivel lehet jókat beszélgetni, nevetni.

28/N

2024. dec. 19. 16:50
 1/8 anonim válasza:
Ááááááááááááá
2024. dec. 19. 17:50
 2/8 anonim válasza:
Nem
2024. dec. 19. 18:49
 3/8 anonim válasza:
Szia! Szimpatikus vagy így a leírásod alapján :) én 31 vagyok, leszbikus, hasonló kaliberű párt keresek, mint te. Ha gondolod, írj :)
2024. dec. 20. 12:01
 4/8 anonim válasza:
😆😆ez a#3-as tuti kamu
2024. dec. 20. 12:50
 5/8 anonim válasza:
Nem vagyok kamu 😑 Mi alapján rágalmazol? Ha nem tudsz érdemben válaszolni a kérdező posztjára, vagy maradj magadnak, vagy menj máshova kötözködni.
2024. dec. 20. 13:41
 6/8 anonim válasza:
Bocs
2024. dec. 20. 15:29
 7/8 anonim válasza:

Csak kommenteket jöttem olvasni 🤔Sok sikert kérdező 😄

28N

2024. dec. 22. 10:48
 8/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Nem tudom aktuális még, de szívesen ismerkednék, beszélgetnék:)

29N

2025. jan. 26. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Pesti lányok lenne kedvetek ismerkedni?

Egy lassan 18 éves lány vagyok, masc stílusú. Nőies lányok jönnek be inkább. Én introvertált vagyok, de ha fel tudok oldódni extrovertáltként is tudok viselkedni. Szenvedélyem a sport, rendszeresen járok edzőterembe. Kérlek csak akkor írj, ha budapesti vagy :)

Idősebb leszbikus lányok, van kedvetek ismerkedni?

20 éves lány vagyok és értelemszerűen lányokhoz vonzódom. A "nőiesebb" lányok jönnek be nekem, esetleg van itt 20-230 év körüli leszbikus lány aki szeretne ismerkedni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!