Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt telt lányok, akik...

Vannak itt telt lányok, akik szívesen ismerkednének, beszélgetnénk úgy nagyjából bármiről?

Figyelt kérdés

2025. febr. 11. 16:04
 1/6 anonim válasza:
Csak dagadtak?
2025. febr. 11. 17:05
 2/6 anonim válasza:
Csak lányok?
2025. febr. 11. 17:12
 3/6 anonim válasza:
Csak beszélgetnének?
2025. febr. 11. 17:12
 4/6 A kérdező kommentje:
1-es nem, nem csak ducik/dagadtak, de csak lányok most.
2025. febr. 11. 17:17
 5/6 anonim válasza:
A 27 a nevedben a korodat jelöli?
2025. febr. 11. 22:02
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös; Nem. Miért?
2025. febr. 12. 09:31

További kérdések:

Másik felem, itt vagy?

Sziasztok! Nagyon sokat csalódtam már és számomra nehéz megtalálni a megfelelő embereket, mivel mindig egy kissé kívülállónak éreztem magamat. A korombeliekkel nem igazán találok közös "pontokat". Engem nem érdekel a szórakozás, nem iszom, nem dohányzom, inkább...

Leszbikus nők! Lenne kedve valakinek eljönni a mostani hétvégi budapesti könyvhétre?

Szívesen ismerkednék, de introvertált,visszahúzódó vagyok, nem járok szinte sehova, nagy ritkán kávézókba. A könyvek társaságát viszont nagyon szeretem. Ja meg a humort. Lenne kedve hasonló beállítottságú nőnek kedve találkozni egyet? 37 éves vagyok, pest megyéből.

Vannak itt lányok/nők akik szeretik a rendhagyó cukiságokat?

Ugrópókok, molylepkék, dongók, gyíkok. Szerintem nagyon cukik és szívesen ismerkednék olyanomkal akik szintén így gondolják, de a legtöbben írtóznak tőlük. ☹️ 33/f

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!