Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szekszárdon vannak leszbik?

Szekszárdon vannak leszbik?

Figyelt kérdés
Szekszárdi leszbik ismerkedni valaki?

2025. márc. 2. 19:45
 1/2 anonim válasza:
Korod?
2025. márc. 2. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:
16
2025. márc. 2. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Szekszárdon melyik borpincét javasoljátok?

Nem a nagy névvel rendelkező, csillagos árú borok érdekelnek, hanem egyszerű, hangulatos pincék, ahova akár a helyiek is szívesen beülnek s nem megy rá a gatyájuk. Kevésbé ismert s neves pincék. Köszi.

Miért visznek Aldi-s akciós újságot a szekszárdi lakótelepek újságtárolóiba, ha Szekszárdon nincs Aldi?

Szekszárd szűkebb környezetében sincs Aldi. Nincs hír arról, hogy nyitnának Aldit Szekszárdon. Bonyhádon, Pakson, Mohácson és Baján van legközelebb Aldi. Kétlem, hogy az emberek 1-2 akció miatt elmennének oda, főleg, hogy Szekszárdon van Lidl, Penny Market, Tesco, Ecofamily, Coop, CBA...

Van olyan hely Szekszárdon, ahol lehet venni 1000, vagy 1500 darabos puzzle-t?

Tesómnak lesz a születésnapja, és hétvégén szeretnénk megtartani, mert akkor megyek haza a koliból. Jelenleg Szekszárdon vagyok, és arra gondoltam, hogy ha tudom, akkor itt helyben meg is veszem neki, csak még nem igazán ismerem a várost, és nem tudom, vannak-e olyan...

Tolna megyében, azon belül szekszardon vagy Tolnán hol lehet csajokkal ismerkedni?

Hova szoktak járni? Tudtok olyan helyet ahol gangelnek esetleg? A Teke meg papa halott en ugy latom

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!