Szekszárdon vannak leszbik?
Kapcsolódó kérdések:
Nem a nagy névvel rendelkező, csillagos árú borok érdekelnek, hanem egyszerű, hangulatos pincék, ahova akár a helyiek is szívesen beülnek s nem megy rá a gatyájuk. Kevésbé ismert s neves pincék. Köszi.
Szekszárd szűkebb környezetében sincs Aldi. Nincs hír arról, hogy nyitnának Aldit Szekszárdon. Bonyhádon, Pakson, Mohácson és Baján van legközelebb Aldi. Kétlem, hogy az emberek 1-2 akció miatt elmennének oda, főleg, hogy Szekszárdon van Lidl, Penny Market, Tesco, Ecofamily, Coop, CBA...
Tesómnak lesz a születésnapja, és hétvégén szeretnénk megtartani, mert akkor megyek haza a koliból. Jelenleg Szekszárdon vagyok, és arra gondoltam, hogy ha tudom, akkor itt helyben meg is veszem neki, csak még nem igazán ismerem a várost, és nem tudom, vannak-e olyan...
Hova szoktak járni? Tudtok olyan helyet ahol gangelnek esetleg? A Teke meg papa halott en ugy latom
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!