Valakinek van kedve ismerkedni vagy barátkozni egy 34 éves nővel? (L,bi kategória)
Kapcsolódó kérdések:
Akárhova megyek, sehol sem lehet nőkkel ismerkedni, mert mindenhol csak férfiak vannak. A társkeresőket inkább hanyagolom, mert nem vagyok fotogén sem, ráadásul nálam jobb pasi is (kollégám) szívott 1 évig Tinderen és az jött ki hogy egy 50 éves cigányasszonynak sem...
Csak azért írtam ezeket a kikötéseket, mert ezekben voltak rossz tapasztalataim. Rajtam egyébként inkább az én esetemben ezzel járó szociális fóbia látszik, ami szintén együtt jár a szemkontaktus tartásának a nehézségével.
Szeretek filmeket, ismeretterjesztő YouTube videókat, sztáros műsorokat nézni, társasozni, szabadidőmben még ASMR videókat készítek és régebben regényeket írtam. :) Tatabányán élek, de vállalom az utazást. :)
Csajokat keresek csajos programokhoz, pl. dumcsizás egy kávézó teraszán, shoppingolás, strandolás vagy csak napozás a tóparton. :) Egyébként Tatabányai vagyok, de vállalom az utazást.
Ismerkednék, aztán ki tudja mi lesz belőle. Azt szeretném, ha lenne valakivel szimpátia és így vezetne bele a "dolgokba". Passzív szerep nem hiszem, hogy érdekel. :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!