Vannak itt olyan nők (30-50 között), akik elpazarolták a legjobb éveiket (20-as évek) sehova nem vezető kapcsolatokra és most vergődnek?
Én már 51 éves vagyok, de mindenképpen számít az a korszak, amelyben MEGÉLJÜK(!) a 20-as éveinket.
Mennyi lehetőséget rejt az "önmegvalósításra" egy-egy adott időszak, észrevesszük-e azokat, kiaknázzuk, amit lehet, stb.
(Valamennyire a családi háttér is belejátszik bizonyos mértékig és azért a jószerencse is...)
Itt vagyok
30N
Kapcsolódó kérdések:
Amikor általánosba jártam, elsőben összebarátkoztam egy lánnyal, akivel egészen addig legjobb barátok voltunk amíg engem hatodikban nem vettek fel egy gimibe. Azóta eltelt 4 év, és azóta hiányzik. Igazán sose volt olyan nagy vitánk egymással, sose csináltunk egymással...
Rendelkezem megfelelő papírral és vonz ez a terület, főleg, mert szeretem a magasságot és jó térlátásom van. De nem tudok azonnal bekapcsolódni a folyamatba, amíg nincs tapasztalatom. A jelenlegi állásomat csak akkor hagynám ott, ha biztosan megfelelünk egymásnak az...
nagyon gaz dolgokat csinal illetve miatta megszakadt a kapcsolatom a tobbi baratommal es az o viselkedese miatt mindenki azt hiszi hogy en is olyan vagyok mint o,de mivel egy a barati tarsasagunk a sulin kivul illetve a hugaval is nagyon joba vagyok ezert nemtudom hogy...
A depresszióm olyan, hogy sokszor fürdeni sincs erőm. Nem bírom a fényt, nem bírok utcára menni, pánikolok. Most kezdtem terápiát és gyógyszert. Most kezdek a gyógyulás útjára lépni, bár még nem sok változást érzek. A legjobb barátnőm viszont folyton felhozza a...
Képzeld el a szituációt: A legjobb barátod eléd áll, és azt mondja. Nézd, nem akarom, hogy köztünk feszültség legyen, de így láttam jónak. Beléptem a (...) pártba. Szóval, tartsd tiszeletben, hogy párttag vagyok.
Sajnos kromoszóma rendellenesség miatt 18.heti terhességmegszakítás lesz.(művi vetélés) Szeretném vele felvenni a kapcsolatot.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!