Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt olyan nők (30-50...

Vannak itt olyan nők (30-50 között), akik elpazarolták a legjobb éveiket (20-as évek) sehova nem vezető kapcsolatokra és most vergődnek?

Figyelt kérdés
Budapestről ismerkednék. 40-es F.
máj. 9. 09:20
 1/8 anonim válasza:
jelen :s 30/n
máj. 9. 10:32
 2/8 anonim válasza:

Én már 51 éves vagyok, de mindenképpen számít az a korszak, amelyben MEGÉLJÜK(!) a 20-as éveinket.

Mennyi lehetőséget rejt az "önmegvalósításra" egy-egy adott időszak, észrevesszük-e azokat, kiaknázzuk, amit lehet, stb.

(Valamennyire a családi háttér is belejátszik bizonyos mértékig és azért a jószerencse is...)

máj. 9. 10:47
 3/8 anonim válasza:
"Megélt" értsd kiélt?
máj. 9. 11:05
 4/8 anonim válasza:
Azért nem csak a 20-as évek a legjobb évek... Kinek mi...
máj. 9. 13:36
 5/8 anonim válasza:
30-as évek a legjobbak.
máj. 10. 10:56
 6/8 anonim válasza:
50 vagyok.Elpazaroltam.Bàr èn inkàbb azzal, hogy a csalódàsok utàn bezàrkóztam, nem is nagyon igyekeztem keresgèlni. De nem vergődöm, egyedül is lehet jól ès mèltósàggal èlni. Ès hàt valahol az èn döntèsem volt, így jàrtam. Azonban ràjöttem, nem szeretnèm, ha vègleges maradna ez az egyedüllèt.
máj. 10. 19:53
 7/8 anonim válasza:

Itt vagyok

30N

máj. 11. 19:05
 8/8 anonim válasza:
7-es: 30 évesen úgy érzed, hogy túl vagy a legjobb éveiden? Szerintem inkább még előtted állnak….
máj. 11. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!