Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt olyan nők (30-50...

Vannak itt olyan nők (30-50 között), akik elpazarolták a legjobb éveiket (20-as évek) sehova nem vezető kapcsolatokra és most vergődnek?

Figyelt kérdés
Budapestről ismerkednék. 40-es F.
2025. máj. 9. 09:20
 1/9 anonim válasza:
jelen :s 30/n
2025. máj. 9. 10:32
 2/9 anonim válasza:

Én már 51 éves vagyok, de mindenképpen számít az a korszak, amelyben MEGÉLJÜK(!) a 20-as éveinket.

Mennyi lehetőséget rejt az "önmegvalósításra" egy-egy adott időszak, észrevesszük-e azokat, kiaknázzuk, amit lehet, stb.

(Valamennyire a családi háttér is belejátszik bizonyos mértékig és azért a jószerencse is...)

2025. máj. 9. 10:47
 3/9 anonim válasza:
"Megélt" értsd kiélt?
2025. máj. 9. 11:05
 4/9 anonim válasza:
Azért nem csak a 20-as évek a legjobb évek... Kinek mi...
2025. máj. 9. 13:36
 5/9 anonim válasza:
30-as évek a legjobbak.
2025. máj. 10. 10:56
 6/9 anonim válasza:
50 vagyok.Elpazaroltam.Bàr èn inkàbb azzal, hogy a csalódàsok utàn bezàrkóztam, nem is nagyon igyekeztem keresgèlni. De nem vergődöm, egyedül is lehet jól ès mèltósàggal èlni. Ès hàt valahol az èn döntèsem volt, így jàrtam. Azonban ràjöttem, nem szeretnèm, ha vègleges maradna ez az egyedüllèt.
2025. máj. 10. 19:53
 7/9 anonim válasza:

Itt vagyok

30N

2025. máj. 11. 19:05
 8/9 anonim válasza:
7-es: 30 évesen úgy érzed, hogy túl vagy a legjobb éveiden? Szerintem inkább még előtted állnak….
2025. máj. 11. 19:06
 9/9 anonim válasza:
Velem is így van, 35 vagyok. Ellenben azt nem értem, hogy ez miért számít ismerkedési szempontból...
2025. máj. 22. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Felvegyem a kapcsolatot egy régi legjobb barátnőmmel?

Amikor általánosba jártam, elsőben összebarátkoztam egy lánnyal, akivel egészen addig legjobb barátok voltunk amíg engem hatodikban nem vettek fel egy gimibe. Azóta eltelt 4 év, és azóta hiányzik. Igazán sose volt olyan nagy vitánk egymással, sose csináltunk egymással...

Mi a legjobb módja, hogy olyan építőipari céggel vegyem fel a kapcsolatot, akik szívesen kipróbálnak és betanítanak toronydarura?

Rendelkezem megfelelő papírral és vonz ez a terület, főleg, mert szeretem a magasságot és jó térlátásom van. De nem tudok azonnal bekapcsolódni a folyamatba, amíg nincs tapasztalatom. A jelenlegi állásomat csak akkor hagynám ott, ha biztosan megfelelünk egymásnak az...

Hogy szakítsam meg a kapcsolatot a legjobb barátnőmmel aki az osztálytársam?

nagyon gaz dolgokat csinal illetve miatta megszakadt a kapcsolatom a tobbi baratommal es az o viselkedese miatt mindenki azt hiszi hogy en is olyan vagyok mint o,de mivel egy a barati tarsasagunk a sulin kivul illetve a hugaval is nagyon joba vagyok ezert nemtudom hogy...

A legjobb barátnőm mindig invalidálja a depressziómat, függesszem fel vele a kapcsolatot?

A depresszióm olyan, hogy sokszor fürdeni sincs erőm. Nem bírom a fényt, nem bírok utcára menni, pánikolok. Most kezdtem terápiát és gyógyszert. Most kezdek a gyógyulás útjára lépni, bár még nem sok változást érzek. A legjobb barátnőm viszont folyton felhozza a...

Megszakítanád a legjobb barátoddal a kapcsolatot, ha belépne egy olyan politikai pártba, amiről neked rossz véleményed van?

Képzeld el a szituációt: A legjobb barátod eléd áll, és azt mondja. Nézd, nem akarom, hogy köztünk feszültség legyen, de így láttam jónak. Beléptem a (...) pártba. Szóval, tartsd tiszeletben, hogy párttag vagyok.

A Debreceni klinikán ki a legjobb nőgyógyász, aki műt is?

Sajnos kromoszóma rendellenesség miatt 18.heti terhességmegszakítás lesz.(művi vetélés) Szeretném vele felvenni a kapcsolatot.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!