Ismerkedés? Érettebb férfival kezdene új életet egy fiatal 18 lány, többi lent
Egy olyan férfit keresek, aki 30-40 éves kor között van. Nemrég ért véget egy távkapcsolatom, sajnos az összeköltözés lehetetlenség volt, mert a szülei nem engedték hogy odaköltözzek azzal az alappal hogy ugye zavarnám őket. Így a kapcsolat értelmetlenné vált, az érzések is szépen lassan kimúltak ezáltal. Viszont nem olyan kapcsolatot keresek ami sima összejárogatásról szól, elég hamar, akár azonnal összeköltöznék a férfival, akibe beleszeretek. Olyat keresek, aki: jól néz ki, nincs elhízva (fontos! mivel én is elég jól nézek ki, és vékony vagyok, sokan mondják), legyen LEGALÁBB 180 cm, mivel jómagam 173 cm vagyok, az nagyon jó ha van autód, az hogy milyen fajta, édea mindegy, csak legyen. Nem gond, ha otthon élsz, de az otthoniak engedjék meg hogy odaköltözhessek. Érettségim még nincs, az érettségi lerakását úgy képzelném el, hogy következő évben, járnék esti sulira ahol letenném az érettségit. Természetesen az odaköltözés után egyből keresnék munkát, hogy én is kivegyem a részemet az anyagiakban.
Magamról: empatikus, megértő, érett felfogású lány vagyok, türelmes, kicsit csendes, és konfliktuskerülő vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, és magadra ismertél, akkor nagyon várom a privát üzeneted!😁 képet küldök magamról privátban, viszont tőled is elvárom majd a fotót hogy tudjam hányadán állunk, ha szimpi vagy, viberen tudjuk majd folytatni a kommunikációt!
Azokról nem láttam írni... XD
"A gyerekvallalas pont segit a lakasvasarlasban,"
Arra építeni, hogy a születendő gyereked majd 25-30 év múlva ugyanilyen támogatásokhoz fog jutni elég merész. Egyébként a családjogi ügyvéd ismerős szerint a top ügyfelei mostanában a csokosok, akik a pénzkényszer miatt házasodtak össze.
Nekem a koncepció tetszik amit felvázolt, és volt is már ilyen jellegű kapcsolatom.
Viszont 37 éves férfiként nem igazán ínyemre való, hogy egy 18 éves lány castingoljon.
Azokat a férfitársaimat sem értem akik egy ilyenre ugranak. Semmi önbecsülés nincs?
Nem, nincs :D
Sőt, érzelmileg valószínűleg pont a lány szintjén vannak, hisz ha érett felnőtt férfiakról lenne szó, akkor alapból nem is jönne be ez nekik. Egy 18 éves mellett nem kell felelősséget vállalni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!