Özvegység, a társ hiánya, magány ezek miatt szükséges az ismerkedés, társkeresés, a kérdések előadása. Keresem azokat a hölgyeket, akik készek beszélgetni, ismerkedni. Jó helyen keresgélek? 55/F
Semmi sem biztos, hogy "a kívánt eredményt hozza".
Ez éppúgy lehet "jó hely", mint más.
Nem türelem kell, hanem szerencse.
Kb a 10. ilyen kérdés...
Nagyon unalmas már.
#3!
Szívesen ajánlanak valamit neked, de csak az jut eszembe, hogy ha unalmas, akkor lapozz tovább.
Nekem nagyon fontos, hogy eredménye legyen a kérdésemnek.
Ha elviseled a gondom, akkor nagy leszel a szememben!
#5!
Többet is megpróbáltam. Teljes káosz. Bár mintha itt sem lenne jobb a helyzet!
Írj ha gondolod és Budapesten vagy környékén élsz.
52/M
Kapcsolódó kérdések:
Budapesti vagyok, jo lenne uj embereket megismerni, aki szeretne irhat privatban. :)
Elsősorban párkapcsolatot szeretnék, de eddig mindig egyoldalú volt a vonzalom, valamint friendzone lett a vége mert "nem léptem elég hamar". Viszont ezzel az a gond hogy nehezen nyílok meg, így mire már esetleg lépnék, a másik elkönyvel a kedves barát kategóriának és...
Rólam: 33 vagyok és a motorozás, rock n roll és a szabadság ami éltet.
27 éves vagyok, Budapest környékén élek. Rendszeresen sportolok. Nem adok magamról beszámolót, aki szeretne az ír majd.:) Akár picit fiatalabb akár picit idősebb..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!