Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Özvegység, a társ hiánya,...

Özvegység, a társ hiánya, magány ezek miatt szükséges az ismerkedés, társkeresés, a kérdések előadása. Keresem azokat a hölgyeket, akik készek beszélgetni, ismerkedni. Jó helyen keresgélek? 55/F

Figyelt kérdés
Az igények mindig magasak. Külső és anyagi jólét lehet alap, de nem biztos, hogy a kívánt eredményt hozza. Szükséges az elfogadás gyakorlása is feltételek megszabása nélkül, már a kapcsolatépítés kezdetén is. A kedves közeledés olajozza a kapcsolatfelvétel gördülékenységét!

nov. 17. 12:31
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:
Hol laksz?
nov. 17. 12:43
 2/39 anonim válasza:

Semmi sem biztos, hogy "a kívánt eredményt hozza".

Ez éppúgy lehet "jó hely", mint más.

Nem türelem kell, hanem szerencse.

nov. 17. 17:29
 3/39 anonim válasza:

Kb a 10. ilyen kérdés...

Nagyon unalmas már.

nov. 17. 21:03
 4/39 A kérdező kommentje:

#3!

Szívesen ajánlanak valamit neked, de csak az jut eszembe, hogy ha unalmas, akkor lapozz tovább.

Nekem nagyon fontos, hogy eredménye legyen a kérdésemnek.

Ha elviseled a gondom, akkor nagy leszel a szememben!

nov. 17. 21:08
 5/39 anonim válasza:
Menj társkereső oldalra, ott majd találsz, lehet nagyobb sikerrel.
nov. 17. 21:22
 6/39 A kérdező kommentje:

#5!

Többet is megpróbáltam. Teljes káosz. Bár mintha itt sem lenne jobb a helyzet!

nov. 18. 06:33
 7/39 anonim válasza:
Lehet itt ismerkedni.
nov. 18. 07:03
 8/39 anonim válasza:

Írj ha gondolod és Budapesten vagy környékén élsz.

52/M

nov. 18. 07:16
 9/39 anonim válasza:
N...
nov. 18. 07:16
 10/39 anonim válasza:
Lehet itt ismerkedni, többször leveleztem már normális emberrel, a baj a távolság volt, ezért nem bonyolódtam bele az ismerkedésbe, távkapcsolatnak semmi értelme!
nov. 18. 07:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Lanyok valaki ismerkedni? Beszelgetni?

Budapesti vagyok, jo lenne uj embereket megismerni, aki szeretne irhat privatban. :)

Huszonéves introvertált lányok/nők, ismerkedni, beszélgetni szintén erősen introvertált férfival?

Elsősorban párkapcsolatot szeretnék, de eddig mindig egyoldalú volt a vonzalom, valamint friendzone lett a vége mert "nem léptem elég hamar". Viszont ezzel az a gond hogy nehezen nyílok meg, így mire már esetleg lépnék, a másik elkönyvel a kedves barát kategóriának és...

Csajok valakinek van kedve ismerkedni, beszélgetni?

Rólam: 33 vagyok és a motorozás, rock n roll és a szabadság ami éltet.

Valamilyen kedves hölgy esetleg ismerkedni, beszélgetni egy 27 éves férfival?

27 éves vagyok, Budapest környékén élek. Rendszeresen sportolok. Nem adok magamról beszámolót, aki szeretne az ír majd.:) Akár picit fiatalabb akár picit idősebb..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!