Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 23 éves Budapesti srác vagyok,...

23 éves Budapesti srác vagyok, nyitott lennék akár fiatal, de érettebb hölgyekkel is ismerkedni. Vannak itt ilyesmire vevők?

Figyelt kérdés
Akár hosszútávú kapcsolattól sem zárkózom el. Privátban szívesen beszélgetnék, ismerkednék.

dec. 2. 20:57
 1/6 anonim válasza:

- Mi a különbség a púpos teve és a nő között?

- Nem tudom.

- Na, te se vagy valami válogatós!

dec. 2. 23:49
 2/6 anonim válasza:
23 évesen egy barátnőt keresel, ráadásul Pesten élsz? Vegyél magadnak egyet, csak azt tudom ajánlani.
dec. 3. 02:11
 3/6 anonim válasza:

Itt nincsenek nők, csak boomer trollok, akiket épp odaengedett az asszony a géphez.

Mennem kell!

dec. 3. 10:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, kezdem úgy érezni...nincsenek itt se normális nők/lányok. Csak perverz pasik
dec. 3. 18:37
 5/6 anonim válasza:
Szerintem az is elég perverz, amikor egy 23 éves nem hozzá való körút, hanem érettebb (lásd jóval idősebb) not is keres.. Mit számít, csak luk legyen. Neked aztán tökmindegy. Kinek kell ilyen pasas?
dec. 3. 22:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Átment a lényeg, azta 😂 nevetséges vagy..
dec. 4. 08:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!