Van itt aki komolyan ismerkedne? (Barátság vagy komoly kapcsolat céljából.)
Rólam:
Csendesebb típus vagyok, de ha jobban megismersz, előjön a humorom (az első, kissé kétes poénnal 🤪 ) és a lazaságom is. Szeretem az őszinte beszélgetéseket, a nyugodt embereket és a jókedvet. Elsősorban komoly kapcsolatot keresek, de ha csak egy jót beszélgetünk, annak is örülök. Hiszek abban, hogy az őszinteség és a humor a legjobb kezdés — ha te is így gondolod, talán épp egy üzenet választ el attól, hogy megtaláljuk egymást.
36 éves férfi vagyok Gy-M-S megye soproni vonzáskörzetéből.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok 😊 Gondoltam, teszek egy próbát, nézzük meg, mi lesz belőle. Dávid vagyok, 28 éves, dilis, bolondos, bőbeszédű srác, aki szeret nevetni és hülyéskedni, de tud komoly is lenni, ha kell. Rólam röviden: 186cm magas, kék szem, rövid barna haj. Hobbim...
Ismerkednék srácokkal Budapest és vonzáskörzetében. Előnybe részesítem azt, akinek fontos a közös program, együtt elért cél, közös érdeklődés, hobbi, egymás tanítása, szembe állítva a szexel. Egy éjszakás kalandokat nem keresek! Érdeklődési köreim: - retró zenék...
17-26 éves korosztály. Szeretnék új embereket megismerni, kiváncsi vagyok itt lehet e. Kérlek csak akkor írj, ha komolyan gondolod. :) Csak privátokra válaszolok. Srác vagyok. Budapesti vagyok.
Veszprémben egyedül élek van egy kutyusom. Nyitott vagyok minden programra mindent szeretek. Alkatra 170/60 vagyok. 26F
Sziasztok! Ismerkednék Bács-Kiskun/Fejér/Tolna esetleg Pest megyei hölgyekkel 25 éves fiatalamberként. Ha tennél egy próbát jelezd és szívesen írok magamról pár sort.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!