Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt aki komolyan ismerkedn...

Van itt aki komolyan ismerkedne? (Barátság vagy komoly kapcsolat céljából.)

Figyelt kérdés

Rólam:

Csendesebb típus vagyok, de ha jobban megismersz, előjön a humorom (az első, kissé kétes poénnal 🤪 ) és a lazaságom is. Szeretem az őszinte beszélgetéseket, a nyugodt embereket és a jókedvet. Elsősorban komoly kapcsolatot keresek, de ha csak egy jót beszélgetünk, annak is örülök. Hiszek abban, hogy az őszinteség és a humor a legjobb kezdés — ha te is így gondolod, talán épp egy üzenet választ el attól, hogy megtaláljuk egymást.

36 éves férfi vagyok Gy-M-S megye soproni vonzáskörzetéből.

2025. dec. 7. 16:05
 1/3 anonim válasza:
Nagyon normális kérdés, persze, hogy erre nincs egy válasz sem. :c
2025. dec. 7. 21:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Ne bosszankodj miatta, én sem teszem. Előbb-utóbb talán válaszol valaki. Vagy nem... :D
2025. dec. 8. 07:36
 3/3 anonim válasza:
Én 25-30 korosztály, érdekel a lehetőség.😜
febr. 21. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Kisvárda-Nyíregyháza illetve vonzáskörzetükben élő hölgyek lenne valakinek kedve ismerkedni? 28F

Sziasztok 😊 Gondoltam, teszek egy próbát, nézzük meg, mi lesz belőle. Dávid vagyok, 28 éves, dilis, bolondos, bőbeszédű srác, aki szeret nevetni és hülyéskedni, de tud komoly is lenni, ha kell. Rólam röviden: 186cm magas, kék szem, rövid barna haj. Hobbim...

Merre lehet ismerkedni olyan korombeli srácokkal, akik nem dohányoznak és vékony alkatúak egyszerre? 23F

Ismerkednék srácokkal Budapest és vonzáskörzetében. Előnybe részesítem azt, akinek fontos a közös program, együtt elért cél, közös érdeklődés, hobbi, egymás tanítása, szembe állítva a szexel. Egy éjszakás kalandokat nem keresek! Érdeklődési köreim: - retró zenék...

Lányok van kedve valakinek ismerkedni? Beszélgetni?

17-26 éves korosztály. Szeretnék új embereket megismerni, kiváncsi vagyok itt lehet e. Kérlek csak akkor írj, ha komolyan gondolod. :) Csak privátokra válaszolok. Srác vagyok. Budapesti vagyok.

Lányok/nők lenne kedvetek ismerkedni/beszélgetni? (Veszprém megye)

Veszprémben egyedül élek van egy kutyusom. Nyitott vagyok minden programra mindent szeretek. Alkatra 170/60 vagyok. 26F

Ismerkednél velem?

Sziasztok! Ismerkednék Bács-Kiskun/Fejér/Tolna esetleg Pest megyei hölgyekkel 25 éves fiatalamberként. Ha tennél egy próbát jelezd és szívesen írok magamról pár sort.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!