Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan normális hölgy...

Van itt olyan normális hölgy aki szívesen ismerkedne egy Budapesti, normális pasival, komoly kapcsolat céljàból?

Figyelt kérdés

Rólam 180cm 75kg átlagos testalkat, barna haj, zöld szem. A többit privàtban.

34(f)

2025. dec. 8. 13:18
 1/6 anonim válasza:
Nekem írhatsz,ha gondolod!
2025. dec. 9. 08:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben írtam. :)
2025. dec. 9. 09:48
 3/6 anonim válasza:
Válaszolt?
2025. dec. 9. 22:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Mèg nem.
2025. dec. 9. 23:08
 5/6 anonim válasza:
Szerintem nem is fog. Csak egy unatkozó hülyegyerek lehet.
2025. dec. 10. 05:08
 6/6 anonim válasza:
Írtam
jan. 31. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

33 éves Budapesti, normálisnak tartott, normális életvitelű férfiként ismerkednék korban hozzám illő Hölggyel, de hol?

Talán itt? - Szívesen leveleznék, ismerkednék. Szeretnék találni valakit, akivel a "régi rend" és "régi értékek" szerint lehet kommunikálni. Értsd: Normális értékrend, egyéniség, komoly gondolkodás, komoly célok.

20 évesen HOL tudok Budapesten normális, intelilgens fiúkkal ismerkedni?

Biztosan szerencsétlennek tűnhetek de sose volt hosszú távú komoly kapcsolatom. 3 éve vagyok teljesen szingli. Nem sajnáltatni akarom magam csak érdekelne, hogy egy tényleg normális csaj hol ismerkedhet? Nem szeretek bulizni és nem szexelni szeretnék csak.

Budapesten hol lehet ismerkedni 15-18 éves normális meleg sráccal? 16/F

16 éves srác vagyok sok barátnőm volt már, senki nem hinné rólam, hogy meleg vagyok. Szeretnék nagyon egy normális lehetőleg nem feminin, helyes srácot akivel haverok lehetünk és együtt is lehetnénk de társkeresőkön ilyet nem lehet találni. Van itt ilyen srác? :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!