Van itt olyan normális hölgy aki szívesen ismerkedne egy Budapesti, normális pasival, komoly kapcsolat céljàból?
Rólam 180cm 75kg átlagos testalkat, barna haj, zöld szem. A többit privàtban.
34(f)
Kapcsolódó kérdések:
Talán itt? - Szívesen leveleznék, ismerkednék. Szeretnék találni valakit, akivel a "régi rend" és "régi értékek" szerint lehet kommunikálni. Értsd: Normális értékrend, egyéniség, komoly gondolkodás, komoly célok.
Biztosan szerencsétlennek tűnhetek de sose volt hosszú távú komoly kapcsolatom. 3 éve vagyok teljesen szingli. Nem sajnáltatni akarom magam csak érdekelne, hogy egy tényleg normális csaj hol ismerkedhet? Nem szeretek bulizni és nem szexelni szeretnék csak.
16 éves srác vagyok sok barátnőm volt már, senki nem hinné rólam, hogy meleg vagyok. Szeretnék nagyon egy normális lehetőleg nem feminin, helyes srácot akivel haverok lehetünk és együtt is lehetnénk de társkeresőkön ilyet nem lehet találni. Van itt ilyen srác? :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!