Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kinek van kedve beszélgetni,...

Kinek van kedve beszélgetni, flörtölni? (Csak NŐK!)

Figyelt kérdés

Csak NŐK!!!

Flörtölni szeretnék, kicsit beszélgetni..ráér valaki?

dec. 25. 22:32
1 2
 1/16 anonim válasza:
Írhatsz
dec. 25. 22:33
 2/16 anonim válasza:
Na majd itt megkapod a sok nőtől
dec. 25. 22:33
 3/16 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetek veled. 25 éves nő vagyok.
dec. 25. 22:37
 4/16 anonim válasza:

Ha pasi vagy, akkor magukat nőknek kiadó pasikkal fogsz flörtölni. Az izgi lesz.

Ha nő vagy, akkor tudod, hogy itt nem lesz kapás. Inkább keres egy applikációt.

dec. 25. 22:41
 5/16 anonim válasza:
#4, Tudod hány kamupasi nyàladzik itt egymàsra, akik mindketten nònek mondjàk magukat?
dec. 25. 22:44
 6/16 A kérdező kommentje:
Régebben beszélgettem itt, akkor még lehetett normálisan, valóban NŐkkel kommunikálni..
dec. 25. 22:45
 7/16 anonim válasza:
Mindenki biztos benne, hogy a kérdező NŐ?
dec. 25. 23:25
 8/16 anonim válasza:
Most is elöfordul jo beszélgetés, meg ..... Csak ritka. Pár levélre van idöm, de nem tudom pontosabban mire gondolsz?
dec. 25. 23:32
 9/16 anonim válasza:
Annyira nő a kérdező,mint dasa pavlovics
dec. 26. 00:22
 10/16 anonim válasza:
Beszélgetni. 21L
dec. 26. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Anyukák, hogy fogadnátok, ha a férjetek kisbaba mellett másokkal beszélgetne, flörtölne?

Elég patthelyzetben érzem magam. Leginkább kisbabás, kisgyerekes anyukák nézőpontja érdekelne. Van egy férfi, ismerjük egymást évek óta, de nem mondanám magunkat barátoknak. Az utóbbi pár hónapban többször volt, hogy munkaügyben beszéltünk, esetleg kötetlenebb...

Próbálok flörtölni, beszélgetni egy sráccal (20) de nem veszi a lapot. Ötletek? (20/L)

Együtt járunk egyetemre már második éve de korábban még nem beszélgettünk. Nekem feltűnt, hogy ahhoz képest milyen jól néz ki eléggé béna a csajozásban, így gondoltam "könnyű préda" lesz. Hát nem. :D napok óta próbálok vele flörtölni, beszélgetünk fbn, elég lelkes,...

Tetszik egy fiú. Hogy kezdjek el flörtölni vele?

Szoktam vele beszélni szemeélyesen is, mert ismerjük egymást. Csak ritkán van alkalom beszélgetnünk. :S

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!