Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Itt az év vége. Jön az új év....

Itt az év vége. Jön az új év. Van vállalkozó hölgy aki velem kezdené az új évet?

Figyelt kérdés
Özvegy vagyok 52 éves. Ezt az évet végig szenvedtem magányosan. Az újat társsal szeretném folytatni!

dec. 30. 09:59
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Én alkalmazott vagyok, bocsi.
dec. 30. 10:03
 2/21 A kérdező kommentje:

Korrigálnom kell a jobb érthetőség miatt!

A "vállalkozást" úgy értem, hogy vállalkozna-e arra, hogy párkapcsolatban társam legyen!

Bocsi!

dec. 30. 10:06
 3/21 A kérdező kommentje:
Privátban mindent közölni fogok. Nincs titkom, meg púp sem a hátamon!
dec. 30. 10:22
 4/21 anonim válasza:
#2, Nem kell korrigálnod, aki nem kötözködni vagy vicceskedni van itt, tehát aki akarja, az érti.
dec. 30. 11:33
 5/21 anonim válasza:
Hölgyet vagy asszonyt keresel?
dec. 30. 11:38
 6/21 A kérdező kommentje:

Ennyire balek lennék? Köszi a segítséget!

HÖLGYET!!!!!!!

dec. 30. 14:25
 7/21 A kérdező kommentje:

Az asszony is tökéletes!!!!

Nőnemű legyen, gyárilag!

dec. 30. 14:32
 8/21 anonim válasza:
Azért egy kicsit részletezhetnéd az elvárásaidat, illetve, hogy te milyen vagy.
dec. 30. 14:34
 9/21 A kérdező kommentje:

Kedves 8-s.

Bárcsak megtehetném, ahogy kéred. De elárulom, hogy félek a negatív beszólásoktól. Jobban mondva nem szeretnék az érdeklődők előtt lejáratódni. Ezért gondoltam, hogy ha valakiben előjön az érdeklődés szikrája irántam, annak privátban, kellő tiszteletadással mondanék mindent a részletekről. Meglátod, hogy erre is fogok kapni hideget, meleget.

Szerintem te megértesz!

dec. 30. 15:32
 10/21 anonim válasza:
Részben érthető, viszont így nem biztos, hogy elég a motiváció arra, hogy rád írjanak. És, mint általában az emberek hajlamosak egyből a rosszat feltételezni a titkolózásod miatt.
dec. 30. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Nőknek milyen munkakörök, szakmák azok, amik nagyon bejönnek ?

Pl. Autószerelő vállalkozó vagy közlekedéstechnikai mérnök, villanyszerelő vállalkozó vagy erősáramú rendszermérnök stb. ?

Társkeresőn olyan pasi akinek az Adriai-tengernél van nyaralója Tátrában vadászháza és vállalkozóként él komolyan vehető társkeresés terén?

Vagy felmerült bennem hogy páran még írhatnak neki esetleg több nővel is találkozik. 40 éves a pasi én 30 vagyok Semmi komoly szándék nincs benne azt mondta nem akar családot gyereket házasságot csak úgy élni a világban és ennyi. Horvátországban már voltam vele a...

Jól menő vállalkozó, folyton dolgozik. Tetszem neki, de vajon csak dugni tart?

Nem élt együtt a gyerekei anyjaival. Nem tartja nagyra a nőket. Engem kedvel, mert értelmes vagyok. Múltkor szombat este a cégénél voltam, klassz órákat töltöttem az ügyfelekkel. A kocsiban azonnal a tárgyra tért, otthon is folytattuk, reggel hazaküldött. Erre a héten...

Lenne egy vállalkozó szellemű, bölcs, szerelmi ügyekben jártas illető, aki segítene nekem privát üzenetben?

Elég kényes ügy, meg hosszú is ráadásul olyasmi amivel nem dicsekednék. De ha valaki megértő és szánna rám időt, várom az üzeneteket! Előre is köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!