Itt az év vége. Jön az új év. Van vállalkozó hölgy aki velem kezdené az új évet?
Korrigálnom kell a jobb érthetőség miatt!
A "vállalkozást" úgy értem, hogy vállalkozna-e arra, hogy párkapcsolatban társam legyen!
Bocsi!
Ennyire balek lennék? Köszi a segítséget!
HÖLGYET!!!!!!!
Az asszony is tökéletes!!!!
Nőnemű legyen, gyárilag!
Kedves 8-s.
Bárcsak megtehetném, ahogy kéred. De elárulom, hogy félek a negatív beszólásoktól. Jobban mondva nem szeretnék az érdeklődők előtt lejáratódni. Ezért gondoltam, hogy ha valakiben előjön az érdeklődés szikrája irántam, annak privátban, kellő tiszteletadással mondanék mindent a részletekről. Meglátod, hogy erre is fogok kapni hideget, meleget.
Szerintem te megértesz!
Kapcsolódó kérdések:
Pl. Autószerelő vállalkozó vagy közlekedéstechnikai mérnök, villanyszerelő vállalkozó vagy erősáramú rendszermérnök stb. ?
Vagy felmerült bennem hogy páran még írhatnak neki esetleg több nővel is találkozik. 40 éves a pasi én 30 vagyok Semmi komoly szándék nincs benne azt mondta nem akar családot gyereket házasságot csak úgy élni a világban és ennyi. Horvátországban már voltam vele a...
Nem élt együtt a gyerekei anyjaival. Nem tartja nagyra a nőket. Engem kedvel, mert értelmes vagyok. Múltkor szombat este a cégénél voltam, klassz órákat töltöttem az ügyfelekkel. A kocsiban azonnal a tárgyra tért, otthon is folytattuk, reggel hazaküldött. Erre a héten...
Mindenkinek köszönöm,aki segitene :)
Elég kényes ügy, meg hosszú is ráadásul olyasmi amivel nem dicsekednék. De ha valaki megértő és szánna rám időt, várom az üzeneteket! Előre is köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!