Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 25 és 40 év között van itt...

25 és 40 év között van itt véletlenül egy intelligens,aranyos Pest megyei leszbikus nő?☺️

Figyelt kérdés

31 éves vagyok és társam keresem egy ilyen nő személyében.Nem vagyok kifejezetten otthonülős,vevő lennék bármilyen aktív hobbiba együtt is belekezdeni. Kirándulni,kondizni,biciklizni és úszni szeretek leginkább,de szeretek új dolgokba belekezdeni, főleg ha egy másik embert is boldoggá tehetek vele☺️ írj bátran,gyakran elérhető vagyok az oldalon

31/LN

jan. 3. 19:41
 1/7 anonim válasza:

Nógrádi vagyok, de ha szeretnél írj rám

24N

jan. 3. 22:00
 2/7 anonim válasza:
Olyan cuki vagy, hogy egyből találsz egy tucat lányt is.
jan. 5. 19:19
 3/7 A kérdező kommentje:
2# köszönöm☺️ akkor 11nek segitek megtalálni az ő párjukat
jan. 5. 19:24
 4/7 anonim válasza:
Nem csak cuki, de még segítőkész is vagy. Szerencsés lesz az az egy, akit választasz. 😁
jan. 5. 19:26
 5/7 A kérdező kommentje:
4# igen, kész főnyeremény vagyok, azért keresek 30+osan gyakori kérdéseken párt 🥹😂
jan. 6. 08:49
 6/7 anonim válasza:
Ha eddig foglalt voltál, mikor kerestél volna? Most itt az alkalom. ☝️😘
jan. 6. 09:26
 7/7 anonim válasza:
Sziaaa! Nekem irhatsz ha gondolod🥹
jan. 21. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Kinek van kedve beszélgetni, flörtölni? (Csak NŐK!)

Csak NŐK!!! Flörtölni szeretnék, kicsit beszélgetni..ráér valaki?

Queer lányok, van esetleg valakinek kedve ismerkedni?

Rólam egy keveset: 18 éves lány vagyok, nőies, és szívesen beszélgetnék velem egykorú queer lányokkal. Tudom, hogy nem ez a legmegfelelőbb platform, de ki tudja, lehet, valami jó sül ki belőle C:

Leszbijus nők vannak az oldalon?

Sziasztok! 33 éves sportosan nőies leszbikus nő vagyok. Idősebb 40-47 éves korosztályból keresnék nőies nőt. Győr-Moson-Sopron megyében élek. Távkapcsolat sem lenne akadály. Társalbérletben élek, háziállatom nincs. Dohányzok. Jogsim nincs. Szemely és vagyonőrként...

Szekszárdon vannak leszbik?

Szekszárdi leszbik ismerkedni valaki?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!