Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szingli Domináns Nőt keresek! ...

Szingli Domináns Nőt keresek! Van itt erős Nő?

Figyelt kérdés

Ismerkednék szingli Domináns Nőkkel, komoly kapcsolat a cél.

29 sportos f.

febr. 20. 21:49
 1/7 anonim válasza:
A képernyő mögül mind olyan, a valóságban meg inkább hisztis elkényeztetett p_csák.
febr. 21. 09:30
 2/7 Pipra 01 válasza:
Azok nem hirdetik magukat,keresni kell mint a drága kővet.
febr. 21. 11:01
 3/7 anonim válasza:
Én az vagyok, de fiatalabb nem kéne..
febr. 24. 20:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Írtam 😊
febr. 24. 20:46
 5/7 anonim válasza:

3

Hány éves vagy?

febr. 25. 11:52
 6/7 anonim válasza:
Vagyunk jópáran
febr. 25. 16:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Írok!
febr. 25. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Könnyen formázható erős anyagok melyek (mind kültéri mind főképp beltéri használatra/díszítésre), ami nem vasbeton? Olyan kézzel formázható...

Térben nagyobb kivetülést engedő (nem beton) elemek/anyagok érdekelnek, melyeknek nem csupán alig 5-10 centiméteres az úgymond "Z" tengelyen történő kivetülésük (vagyis nem csupán dísz-csíkokról, vagy nem holmi ablakkeretekről van szó), hanem ha a szobrász úgy kívánja,...

Hosszú, vékony, erős fényű, lehetőleg akkumlátoros lámpát keresek rollerre. Valaki tud javasolni ilyesmit?

DIY projekthez kéne első lámpának valami ilyesmi a roller kormányrúdjára. kb 30-40cm hosszú fehér, erős fényű lámpa kéne, amit jól fel lehetne erősíteni előlre (nyilván vízálló, és alkalmas legyen a feladatra), és lehetőleg akkumlátoros (ha nem, meg tudom oldani)

Nagyon erős barnító krémet keresek vitiligora?

Tudom , hogy csak pár napig tart és lekopik , de még ebből se találtam meg a megfelelőt , tudnátok ajánlani olyan barnitot , ami nem sárga ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!