Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 32 éves férfi vagyok, unalmasa...

32 éves férfi vagyok, unalmasan telnek a hétvégéim. Van itt olyan nő, akinek lenne kedve eljönni velem sétàlni, beszélgetni valahova? Én például még sosem voltam a Normafán, pedig megnézném.🙂

Figyelt kérdés

márc. 2. 15:57
1 2
 1/13 anonim válasza:

Jó rendben van. A párom jelenlétében szívesen. :)

Jótékony célú beszélgetéssel egybekötve.

Egyébként a férfiak társaságától elzárkóznál teljesen? Miért éppen nő? Mindenáron párkapcsolatot szeretnél görcsösen?

Mert az nem fog menni, ha kétségbeesést lát rajtad valaki...

márc. 2. 16:37
 2/13 anonim válasza:
1. Nem te vagy a megfelelő személy, ugorj tovább!
márc. 2. 16:57
 3/13 anonim válasza:
lady or ladyboy?
márc. 2. 18:59
 4/13 anonim válasza:
Van egy csomó túracsoport, túraoldal, nézz ott körbe.
márc. 2. 19:07
 5/13 anonim válasza:
1 társat keres nem értem, hogy te miért nyomulsz itt úgy, hogy van párod és nem te vagy a célcsoport. Itt te vagy görcsös leginkább...
márc. 3. 11:05
 6/13 anonim válasza:
Ne bántsátok, bár tényleg fura válaszai vannak a hölgynek, de jószándékú mindig.
márc. 3. 11:19
 7/13 anonim válasza:

6. A fenét jószándékú!

Leírja a kérdező, hogy nőt keres, erre ő férfit ajánlgat, meg magát a párjával.

Meg hogy jön ahhoz, hogy felkérdezze, hogy miért akar párkapcsolatot!

márc. 3. 18:38
 8/13 anonim válasza:
Előbb magadat tedd már rendbe! Mi az hogy 32 évesen nem voltál még olyan helyen amit mások már rég meguntak! Senkinek sem kell ilyen unalmas pasi!
márc. 3. 19:12
 9/13 anonim válasza:
#7 Akkor nem értettétek a lényegét, amit az #1 írt. Srácról annyi derült ki, hogy képtelen magának programot kitalálni, amit egyedül is lehet csinálni, és görcsösen társra van szüksége. Ezt csak tetézi, hogy egy erdei túra jutott eszébe, ahova normális ember nem fog elmenni egy vadidegennel, ahol alig lát rád valaki, ha segítségért kell kiáltanod.
tegnapelőtt 04:41
 10/13 anonim válasza:

Április 12.-ig bírd ki, légy szíves!

Hadd csituljanak el az országgyűlési választási hullámok. Most eléggé nagy az őrület mindenfelé.

Mire ébredünk 13.-án reggel, azt senki nem tudja.

tegnapelőtt 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!