Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lehet itt transz nővel ismerke...

Lehet itt transz nővel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Lehet néhányan betegnek tekintenének emiatt, de nem érdekel. Olyan transz nővel szeretnék ismerkedni aki úgymond már majdnem kész, tehát nőies hangja, nőies alkata van, de "az" még megvan. Ismerkedés, barátkozás, randizás a cél. (Rosszindulatú megjegyzésekre, illetve kamu válaszokra nem vagyok kíváncsi)

Debrecen

26F

márc. 7. 01:38
 1/5 Noren1989 válasza:
Alapvetően rossz a kategória, de emellett kiemelném, h az indirekt kialakult beszélgetések nekik is jóval szimpatikusabb, mint khm...ez.
márc. 7. 07:00
 2/5 anonim válasza:

A majdnem kész azt jelenti, hogy mêg nem, de majd "kész" lesz. Akkor miért ideiglenesen vágysz "arra"?

Egyébként nem itt, hanem itt: www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes

márc. 7. 07:33
 3/5 anonim válasza:
Őőő nem fogsz olyat találni, mert nincs már Magyarországon. Max ilyen szakmunkás fajták.
márc. 7. 10:32
 4/5 anonim válasza:

"aki úgymond már majdnem kész"

És lám a transz nők tényleg nők, máris tárgyiasítva vannak ők is... Egyébként swinger klubokban könnyebben kiélheted a fétisedet, mert ez inkább annak hangzik, nem úgy, hogy maga az ember számítana

márc. 8. 07:20
 5/5 anonim válasza:

Annyira nem szeretem, amikor az ilyen és ehhez hasonló emberek jönnek a kérdéseim alá is, olyan mondatokkal, mint "szeretem a transzikat".

Jó, én is szeretem a nőket, de nem fogom minden egyes nő orra alá dörgölni vagy fetisizálni őket. Főleg nem, mert közéjük tartozom (vagy mi a szösz).

Egyébként meg messze nem vagyok "majdnem kész", még csak nemrég mertem léptem, hogy egyáltalán felvállaljam magam. És nem sokat segít, hogyha ilyen és ehhez hasonló stílusban faggatnak pl. arról, mi van a gatyámban. xD

És nekem sem egyszerű például. A legtöbb leszbikus nőnek túl "férfias" vagyok, a heteró nőknek meg nőies (nyilván). Szóval azért nekünk sem olyan egyszerű, és szeretném, ha látnád az embert is a fétis mögött.

Éld ki bátran a vágyaid, kívánom, hogy boldog legyél, viszont szerintem nem ez a megfogalmazás a legelőnyösebb módja ennek. És nem itt.

UI.: NAGYON jól esett olvasni az itteni kommenteket, köszönjük a támogatást!! Cukik vagytok mind! :3

22/N

márc. 16. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Hol lehet ismerkedni ingyenesen ?

A legtöbb fizetös ,és kamu!! meg egyböl D...I akar ,van olyan oldal ahol lehet normàlisan ismerkedni ,bi sissy cd transz!?

Miért van az, hogy Magyarországon sok transz nő prosti lesz?

Miért nem akarnak egy normális párkapcsolatot? Amúgy én szívesen ismerkednék eggyel. (173 cm, 83 kg, mackós alkat, F/24

Transz ferfikent hol lehet ismerkedni, es valaha elfogad valaki?

Elegge el vagyok keseredve, 30 eves vagyok, volt egy rossz kapcsolatom amibol kileptem, de teljesen maganyos lettem es azt sem tudom, hol ismerkedhetnek. Nem nezek ki rosszul, normalis testalkatom van, maga vagyok, teljesen ferfinek nezek ki, ferfikent elek, ferfi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!