Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van kedve valakinek ismerkedni...

Van kedve valakinek ismerkedni komoly kapcsolat céljából?

Figyelt kérdés

Amit érdemes rólam tudni megváltozott munkaképességű nő vagyok ezért elsősorban hozzám hasonló férfiakkal ismerkednék vagy olyanokkal akiket ez nem zavar a mindennapi életemet nem befolyásolja a betegségem.

30/N

márc. 15. 11:45
 1/6 anonim válasza:
Ennél azért több infó is jöhetne, pl. milyen életkorban keresgélsz, merre laksz, milyen hobbijaid vannak stb. 10-ből 1 ember ha van, aki normális bemutatkozást tud írni.
márc. 15. 12:15
 2/6 A kérdező kommentje:
30-35 éves korúakkal ismerkednék, somogy megyében élek, szabad időmben szeretek filmezni,túrázni,olvasni,kertészkedni.
márc. 15. 12:30
 3/6 anonim válasza:
Budapesti vagyok és 46 éves, de szívesen ismerkedek. Én is szeretek kirándulni, olvasni és filmezni.
márc. 15. 13:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Akinek van kedve nyugodtan irjon privátot
márc. 15. 14:39
 5/6 anonim válasza:
Bocsánat, de ha nem befolyásolja a mindennapi életvitelt, akkor milyen alapon vagy megváltozott munkaképességű?
márc. 15. 17:04
 6/6 anonim válasza:
Komoly szándékkal írnak Rád és nem válaszólsz :(
ápr. 8. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

37 éves férfi hol tud személyesen korban hozzáillő lányokkal ismerkedni komoly kapcsolat céljából Nyíregyházán?

Munkahelyen nem lehet (nem olyan hely). Baráti társaságban sem (sőt, ha lehet, olyan lehetőségeket kérek, amit teljesen egyedül is lehet "élvezni"). Online meg nem működik.

Kinek hany kilometer fer bele ha ismerkedni szeretne a masikkal komoly kapcsolat celjabol?

Es akinek volt mar tavkapcsolata az milyen nagy tavolsag volt koztetek?

Milyen helyeken lehet személyesen ismerkedni komoly kapcsolat céljából szórakozóhelyeken kívűl a lentebb leírtak alapján? 20/F

Szórakozóhelyre nem járok mert nem az én világom és nem létezik belőle kultúrált. Előre megjegyzem, hogy nagyon röviden írok le egy magyarázatot annak érdekében, hogy pontosabb választ kapjak a kérdésemre, mert borzasztó hosszú lenne több hónap sok eseményét úgy...

Lányok Budapesten. Komoly kapcsolat céljából ismerkedni? (bővebben)

17 éves Fiú vagyok. És teljesen komoly kapcsolat céljából ismerkednék. Kedves, normális lányokkal ismerkednék!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!