Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ez egy társkereső poszt?!

Ez egy társkereső poszt?!

Figyelt kérdés

Ide írjon kommentben, aki szeretne ismerkedni, írjátok le a németeket, és a korotokat. Jó társkeresést!

(Ne scammelj!)

Kezdem én: F/20

márc. 31. 17:24
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
35F hetero, főváros
ápr. 6. 06:02
 22/22 anonim válasza:
43 hetero, férfi, Budapest
máj. 25. 19:38
1 2 3

További kérdések:

Vettem egy üveg irsait. Ki lesz a társaságom mellé?

Nem ezért indultam, impulzus vásárlás volt, bevallom. A bor behűtve, de egyedül nem iszom. 32 éves, talpraesett, önálló férfi vagyok. Ha Vas, Zala megyék valamelyikében élsz, ne fogd vissza magad. Lehet, hogy csak egy koccintás lesz, de kiindulhat belőle egy életre...

Van itt olyan nő aki diszkrét viszonyt keres?

Arra gondolok, hogy rossz a házasság vagy válófélben van és hiányzik valami. Én 35 éves Budapesti szingli férfi vagyok, aki kisebb-nagyobb csalódás után nem keres komolyabb elköteleződést.

Másik felem, itt vagy?

Sziasztok! Nagyon sokat csalódtam már és számomra nehéz megtalálni a megfelelő embereket, mivel mindig egy kissé kívülállónak éreztem magamat. A korombeliekkel nem igazán találok közös "pontokat". Engem nem érdekel a szórakozás, nem iszom, nem dohányzom, inkább...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!