Bp-i,30 éves,sportos alkatú és életvitelű,szőkésbarna hajú,barna szemű,igényes,aranyos,vagány,csajszival ismerkedés?
Figyelt kérdés
Alkalmi kapcsolat vagy ami alakulna a részemről:)
Bp-i,25-40 év közötti,175 cm feletti,sportos vagy izmos alkat,ápolt-igényes pasi aki szóbajöhet nálam így elsőre.
Többi infó pm-ben aki magára ismer és érdekelném:)
ápr. 7. 23:38
1/10 anonim válasza:
Nekem pont az esetem vagy! 😊💪🏻😍
tegnapelőtt 05:50
2/10 anonim válasza:
Ilyen csajnak nem kell itt hirdetést feladnia, a való világban bármikor összeszed magának egy ilyen pasit.
tegnapelőtt 11:29
3/10 anonim válasza:
Magas vékony pasi esetleg?
tegnapelőtt 14:00
4/10 anonim válasza:
A leírtak alapján fullos a csajszi. Majd egy sportos testű, jó csaj pont rászorul arra, hogy egy anonim oldalon keressen a lábai közé valót...😄
Ez Erika helyett Ernő, aki nagyon unatkozik a tavaszi szünetben és magát szórakoztatja a sok kanos madárral, akik nyálcsorgatva írogatnak neki privát üzenetet...
tegnapelőtt 14:06
5/10 anonim válasza:
44 éves nő vagyok. Ismerkedhetünk, persze nem vagyok leszbi, de főzni megtaníthalak ha még nem tudsz. Izmos az vagyok.
tegnapelőtt 15:38
6/10 anonim válasza:
5
Csak nőkkel ismerkedsz?
tegnapelőtt 16:01
7/10 anonim válasza:
#5 Mennyire vagy izmos?
tegnapelőtt 18:43
8/10 anonim válasza:
Engedjétek el... Ez egy pasi...
tegnapelőtt 19:43
9/10 anonim válasza:
Az is lehet, hogy vihorászó tinilányok szórakoznak és röhögnek a sok bohócon, aki írogat - vagy képet is küld magáról!
tegnapelőtt 20:30
10/10 anonim válasza:
Rajtam nevethetnek tinilányok, ha akarnak
tegnapelőtt 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!