Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Otthonülős nővel szeretnék...

Otthonülős nővel szeretnék ismerkedni. Itt vagy?🙂

Figyelt kérdés

Otthoni pihengetés, beszélgetés, sorizás, ilyenekre vágyom munka után. Lehet néha menni ide-oda(lehetőleg ne túrázni), de ne legyen kötelező program az állandó menetelés.

32 éves vagyok, Budapestről.

ápr. 21. 12:04
 1/9 anonim válasza:
Te a hugomat keresed, csak neki már van párja.
ápr. 21. 14:10
 2/9 anonim válasza:
Kb. mindenki, aki nem action man, ilyennel "szeretne ismerkedni".
ápr. 21. 14:18
 3/9 anonim válasza:
Nah te ex baratnömmel összeillenel. Lusta volt mint a sz*r..
ápr. 21. 18:54
 4/9 anonim válasza:

Én például ilyesmi vagyok. (Ez nem lustaság, hanem introvertáltság, #3-as.)

29N

ápr. 21. 21:29
 5/9 anonim válasza:

Ez nem itrovertaltsag, ez netto lustasag.

Ket teljesen különbözö dolog.

ápr. 22. 07:08
 6/9 anonim válasza:

Akkor megyek harmadiknak mert enis ilyen vagyok

40 F

ápr. 22. 07:08
 7/9 anonim válasza:
Egyetértek 4-essel ez nem lustaság. Én is otthon ülős vagyok (f), de emellett hétfőtől péntekig 12 órázok, hétvégén házi munka+ bevásárlás. Sosem vágytam bulikba, hangos fesztiválokba. Otthon, szeretek fwltöltődni csendben és nyugalomban.
ápr. 22. 07:13
 8/9 anonim válasza:

Ez a lustasagot csak az irodaba ulok egesz nap facebookozo idiotak talaltak ki

Majd ha dolgoznak es elfaradnak a nap vegere ok se akarnak menni sehova

ápr. 22. 07:17
 9/9 anonim válasza:

Azt magyarázd már el miért lustaság az hogy valakinek nincs vágya más emberekkel lenni. Vice versa miért nem lustaság az hogy valakinek van vágya erre?

:D

ápr. 22. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Otthonülő, nem bulizós férfi hol tud ismerkedni a mai világban?

A Tinder és társai eddig csalódás. Vagy el sem jutottunk az első randiig, vagy közben megismert valaki mást is, ami nyilván nem tilos, de nem esik túl jól... Oké, neki tolom valakinek a bevásárlókocsit a boltban. Elnézést kérek, ő azt mondja, hogy semmi gond és...

Otthonülők, akik aktív életet élővel próbáltok ismerkedni, miért próbálkoztok olyannal, aki teljesen más életvitelű, mint ti?

Természetesen a kérdés csak azokra az otthonülőkre vonatkozik, akik olyanoknál próbálkoznak, akik nem otthonülők. Nem igazán értem, miben reménykedik valaki így. Az én példám: Én aktív életet élek, sportolok, szeretek utazni (mondjuk egynapos buszos utazások),...

Hol tudnék lányokkal ismerkedni, ha "otthonülős" srác vagyok?

Nem igazán járok sehova, nincsen olyan szociális köröm ahol lányokkal tudnék ismerkedni. Bulizós típus sem vagyok, bár már gondolkoztam rajta, hogy mennék buliba csajozni, de nincs kivel. Az utcán/tömegközlekedésen/plázákban cinkes lenne lányokat leszólítani, és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!