Ismerkedne vagy barátkozna valaki?
24 éves, nőies leszbikus vagyok.
Magamról néhány szó:
-Csendesebb típus (szóval te légy a kezdeményező fél)
-Szabadidőmben szeretek olvasni
-Szeretem a mélyebb beszélgetéseket
Ui. Ha másik kategóriába kerülne át a kérdés, akkor társkeresés szempontjából nőt keresek^^
+ pluszpont, ha éjszakai bagoly vagy
Két hasonlóan csendes típus nem biztos, hogy egymásra tud itt találni. Megértelek, mert én is ilyen vagyok, de csak úgy, hogy ismerkedjek, sosem írok senkinek.
(Vigyázz a magukat nőnek kiadó férfiakkal!)
Kapcsolódó kérdések:
Milyen tapasztalatod van az appal kapcsolatban?
Pl. a Budapestihez hasonló kocsmakvìz, filmklub, vagy csak közös kávèzás, edzès, kirándulás...
Nemrég fedeztem fel a snapchatet. Talán kicsit ki nőttem belőle mert azt tapasztalom, hogy a 18+OS lányok kevesebb arányban használják mint a fiatalabbak. Így a barataimon kívül nincs is más akit ismerek ott. Ti mit gondoltok erről?
Néha eljárok melegbárokba, megnézni a felhozatalt, meginni egy sört, meg ilyenek. Viszonylag kihaltak szoktak lenni, vannak emberek de nincs tömve. Baráti társaságok vannak, mittudomén billiárdoznak, csocsóznak, vagy dumálnak. nekem nincsenek melegbárba járós...
Ha elkezdek beszélgetni valakivel a neten akkor tuti hogy csak a sablonszövegig jutunk és ha esetleg a véletlen folytán tovább megy a beszélgetés a találkozás gondolatánál bukik a dolog. De miért van ez? (bocsi hogy ilyen hosszú lett)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!