Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedne vagy barátkozna...

Ismerkedne vagy barátkozna valaki?

Figyelt kérdés

24 éves, nőies leszbikus vagyok.

Magamról néhány szó:

-Csendesebb típus (szóval te légy a kezdeményező fél)

-Szabadidőmben szeretek olvasni

-Szeretem a mélyebb beszélgetéseket

Ui. Ha másik kategóriába kerülne át a kérdés, akkor társkeresés szempontjából nőt keresek^^

+ pluszpont, ha éjszakai bagoly vagy

ápr. 23. 04:40
 1/8 anonim válasza:
Itt férfit könnyebb találni. Mindenki nőt keres.
ápr. 23. 11:17
 2/8 EgyCseppaTengerből válasza:

Két hasonlóan csendes típus nem biztos, hogy egymásra tud itt találni. Megértelek, mert én is ilyen vagyok, de csak úgy, hogy ismerkedjek, sosem írok senkinek.

(Vigyázz a magukat nőnek kiadó férfiakkal!)

ápr. 23. 22:20
 3/8 anonim válasza:
23 vagyok, biszex, viszont még nem voltam nővel. Ja és én is csendesebb vagyok. Ha ezek nem zavarnak, akkor beszélhetünk, hátha.
ápr. 24. 17:56
 4/8 anonim válasza:
#2 mi van dobott az asszony?😂
ápr. 26. 10:34
 5/8 EgyCseppaTengerből válasza:
Ezt biztos, hogy nekem szántad, 4-es?
ápr. 26. 18:41
 6/8 anonim válasza:
Igen.
ápr. 27. 13:32
 7/8 anonim válasza:
Akkor most dobta vagy nem?
ápr. 27. 13:41
 8/8 anonim válasza:
Szia! Én is 24 éves fem leszbikus vagyok és szintén ismerkedni szeretnék, mert kevés meleg barátom van. Szóval ha szeretnél írj nyugodtan! :)
ápr. 29. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Debrecenben vannak olyan rendezvények, vagy olyan hely, ahol leszbikus/bi nőkkel, párokkal lehet barátkozni, ismerkedni, közösséget...

Pl. a Budapestihez hasonló kocsmakvìz, filmklub, vagy csak közös kávèzás, edzès, kirándulás...

18+ Leszbikus lányokkal mennyire lehet snapchaten ismerkedni, barátkozni?

Nemrég fedeztem fel a snapchatet. Talán kicsit ki nőttem belőle mert azt tapasztalom, hogy a 18+OS lányok kevesebb arányban használják mint a fiatalabbak. Így a barataimon kívül nincs is más akit ismerek ott. Ti mit gondoltok erről?

Gáz ha egyedül járok le? Ismerkedni, barátkozni milyen dumával menjek oda?

Néha eljárok melegbárokba, megnézni a felhozatalt, meginni egy sört, meg ilyenek. Viszonylag kihaltak szoktak lenni, vannak emberek de nincs tömve. Baráti társaságok vannak, mittudomén billiárdoznak, csocsóznak, vagy dumálnak. nekem nincsenek melegbárba járós...

Miért ilyen nehéz ismerkedni/barátkozni?

Ha elkezdek beszélgetni valakivel a neten akkor tuti hogy csak a sablonszövegig jutunk és ha esetleg a véletlen folytán tovább megy a beszélgetés a találkozás gondolatánál bukik a dolog. De miért van ez? (bocsi hogy ilyen hosszú lett)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!