Miért is ne?
Élek még 5-10 évig.
Lehetsz utána vígözvegy😁
Jóhogy.
És nászútra elviszlek a Járda-szigetre 😄
Igen, szívesen leszek.
Mindig a legjobbat szeretném, majd neked.
További kérdések:
Esik az esö, unalom van, jo lenne uj embereket megismerni, akivel esetleg komolyabb is lehet. Budapesti vagyok. Ha szeretnel irj csak.
Látom, hogy a több száz férfi kérdés töredékére érkezik csak válasz, miközben ha egy nő ír ki kérdést akkor minimum húszan ugranak... Ami azt jelenti, hogy nagyon nehéz itt lányt találni, de azért egy próbát megér. Magamról: Erdélyben születtem, aztán tini koromban...
Én is ilyen vagyok és szeretnék ilyen barátot/barátnőt! ^^ úgy mint párkapcsolat vagy legjobb barinők - vagyis örök társat keresek, aki nem hagy el, 🧃🌿🪴🌴🌳🌲🥝💚🗾⛺🍋🟩🍏🍐🍋 ...vagy aki mellett kibírom xD (ezt azért írom, mert volt olyan, aki a kanapémra hugyált...
19 éves fiú, hobbi szinten rajzolok szeretek filmeket sorozatokat nézni mostanában elkezdtem boxolni, egyenlőre ennyi ha szeretnél többet megtudni írj rám
32 éves férfiként kiégtem a randiappok világában. Olyan hölgyet keresek, akinek nem az állandó utazgatás és nyüzsgés a világa, élete nem a napi insta sztori körül forog. Kissé introvertált vagyok, a nagyon-nagyon pörgös emberekkel nehezen találom a hangot. Stabil,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!