Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Leszel a férjem?

Mókuscápa kérdése:

Leszel a férjem?

Figyelt kérdés

21/N

#eljegyzés

ápr. 26. 02:14
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
Igen!
ápr. 26. 02:20
 2/28 anonim válasza:
Nem baj, ha sokkal idősebb vagyok nálad?
ápr. 26. 03:15
 3/28 Noren1989 válasza:
Nagyon kicsi rà a sansz.
ápr. 26. 05:53
 4/28 anonim válasza:

Miért is ne?

Élek még 5-10 évig.

Lehetsz utána vígözvegy😁

ápr. 26. 08:01
 5/28 anonim válasza:

Jóhogy.

És nászútra elviszlek a Járda-szigetre 😄

ápr. 26. 08:59
 6/28 anonim válasza:
Írtam hátha válaszolsz.
ápr. 26. 09:18
 7/28 anonim válasza:

Igen, szívesen leszek.

Mindig a legjobbat szeretném, majd neked.

ápr. 26. 09:29
 8/28 anonim válasza:
Gyereket is akarsz?
ápr. 26. 11:00
 9/28 anonim válasza:
Magyarországon bem engedélyezett a melegházassag tudtammal, külföldön kellene elintéznünk
ápr. 26. 11:48
 10/28 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés valami csalódás miatt születhetett meg egy buli után hajnali kettőkor. Szerintem nem komoly a kérdés, pár nap és másként fogsz érezni.
ápr. 26. 12:36
1 2 3

További kérdések:

Lanyok valakinek van kedve ismerkedni?

Esik az esö, unalom van, jo lenne uj embereket megismerni, akivel esetleg komolyabb is lehet. Budapesti vagyok. Ha szeretnel irj csak.

Beszélgetne egy lány? 24/F

Látom, hogy a több száz férfi kérdés töredékére érkezik csak válasz, miközben ha egy nő ír ki kérdést akkor minimum húszan ugranak... Ami azt jelenti, hogy nagyon nehéz itt lányt találni, de azért egy próbát megér. Magamról: Erdélyben születtem, aztán tini koromban...

Te mindig kedves és mosolygós lány! Félsz ismerkedni, mert ijesztő a sok rossz ember, elfáradtál, de nagyon magányos is vagy? Szeretnélek megismerni!...

Én is ilyen vagyok és szeretnék ilyen barátot/barátnőt! ^^ úgy mint párkapcsolat vagy legjobb barinők - vagyis örök társat keresek, aki nem hagy el, 🧃🌿🪴🌴🌳🌲🥝💚🗾⛺🍋‍🟩🍏🍐🍋 ...vagy aki mellett kibírom xD (ezt azért írom, mert volt olyan, aki a kanapémra hugyált...

Valaki akar ismerkedni?

19 éves fiú, hobbi szinten rajzolok szeretek filmeket sorozatokat nézni mostanában elkezdtem boxolni, egyenlőre ennyi ha szeretnél többet megtudni írj rám

Olyan ember, aki nem a legjobb arcát mutatja?

32 éves férfiként kiégtem a randiappok világában. Olyan hölgyet keresek, akinek nem az állandó utazgatás és nyüzsgés a világa, élete nem a napi insta sztori körül forog. Kissé introvertált vagyok, a nagyon-nagyon pörgös emberekkel nehezen találom a hangot. Stabil,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!