Vannak itt még lányok?
Sok van. Csak az utóbbi pár napban is többen írtak kérdést is.
www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1321..
www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1321..
Sok lány van az oldalon és a jelentős többségnek komolytalanok a szándékai, emiatt ha itt keresel párt, rengeteg időt fogsz elpazarolni és sokat fogsz csalódni miattuk, még akkor is, ha minden igényüknek megfelelsz, illetve túlteljesíted azt. Nem szégyenlik magukat, amikor a másik érzéseivel játszanak.
Tapasztalatból mondom, hogy 20-ból 1 lánynak van legalább 1 defektje, ami lehetetlenné teszi azt, hogy tartós kapcsolatot alakítsanak ki a másikkal. A személyiségük és a hozzáállásuk teljesen alkalmatlanná teszi őket.
A ghostingról ne is beszéljünk. 20-ból 15 általában ezt se szégyenli művelni.
1.
Az első az korrekt.
A második, leszbikus társkereső.
A harmadik pedig maga sem tudja mit akar az élettől.
3-as
Én nem ítélek el egy nőt sem innen, egyész egyszerű oka van, hogy senkivel nem beszéltem még itt annyit, hogy rendesen megismerhessem.
5.
Nem tartozom közéjük, köszönöm. Pontosan ez a hozzáállás az, ami miatt alkalmatlanok az ismerkedésre. Előítéletekkel senki se ismerkedjen.
Nőkkel foglalkozok, nem vagyok meleg.
Attól, hogy vannak elvárásaik, főleg emberileg, érettségben, nem kell utálni őket.
"Attól, hogy vannak elvárásaik, főleg emberileg, érettségben, nem kell utálni őket."
Hehe vicces fiú vagy, majd meglátod mi van itt. Gyerekes anyák félrekúrni, meg pszichopaták, de sok sikert ifjú titán. Majd az érettségeddel értékeld át pár hét múlva a szitut. Peace!👍
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok 23/F Gyulán lakok Ha esetleg lenne kedve valakinek beszélgetni csak jelezze itt és írok ha van ilyenre igény
Milyen a Trefort? Jó az oktatás? Milyenek a diákok? Vannak itt lányok is?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!