Vannak itt még lányok?
"Vannak, de ők inkább csak barátkoznának. Ti viszont nem és barátság címszó alatt is bepróbálkoztok, így elmegy a kedvük. Magatoknak köszönhetitek."
A legtöbb itteni nő az még barátnak is szar. Sőt, egyáltalán embernek is!
Tisztelet a nagyon nagyon ritka kivételnek.
Azzal pedig nem értek egyet, hogy 20-ból 1-nek van csak mentális betegsége. Én inkább úgy tapasztaltam, hogy 20-ból 19-nek van olyan, ami bármiféle rövid vagy hosszútávú emberi normális kapcsolódást lehetetlenné tesz. Sőt sokszor nem egy zavar hanem egy rakás egymáson, kezeletlen módon, pluszban traumák hada.
9.
Milyen elvárásokról van szó? Hogy kapcsolódik ez ide?
Kedves 11-es, férfiak se különbek itt többnyire, akik ismerkednének.
Amiket én látok: Gyakran egyszerűen csak ghostolnak, 18-25 közti kisfiúk keresnek 40-es nőket, 50-es házas papik 30-as csajokat, perverz állatok szexpartnert, "nőhöz még nem volt közöm" 30-asok akarnak nőt nulla önértékeléssel, gyerekes pasik álmodoznak gyerektelen nőkről, depressziósan kapcsolatra vágyók keresnek "megmentőt", a mentális bajok vagy traumák miatt párkapcsolatra alkalmatlan emberek sírnak nő után, stb. Tisztelet a ritka kivételeknek, ahogy te is mondtad.
Köszönöm a hasznos kiegészítést :) Nekem itt főképp nőkhöz volt "szerencsém", de sejtettem hogy a férfi oldal is nagyon problémás lehet. Amiket leírtál, az kb egybevághat azzal, ami hozzáállást én is sokszor az oldalon kommentek formájában láttam, plusz a jelen kori ártalmak ismeretében is teljesen validnak tűnik.
Mi a franc történt az emberekkel?
15-ös
Igen ebben is van valami.
Sajnos sok probléma van az emberekkel, kortól, nemtől függetlenül. Egyszerűen az alapvető értékek és a normális kommunikáció is eltűntek.
Nem tudom mi lesz ebből, de aggódom egy társadalmi válság miatt.
Hát online sokkal több a problémás egyed mostanra, ez tény. Sőt olvastam egy olyat, hogy a fórumok és közösségi oldalak még különösképp vonzzák a problémás alakokat. Nem véletlen pörgött csúcsra a dráma igény, figyelemigény és hasonlók.
De azért élőben szerencsére még mindig jobb a helyzet. Csak azért ott is van bőven ártalom, régen is voltak hülyék, pofátlan emberek, autópályán szembe haladok (képletesen és szó szerint is), de mostanra a számuk mintha minimum megtízszereződött volna. Sőt, normális emberek is abban a pillanatban ghostingolnak, amint már nem származik érdekük egy kapcsolatból. Szóval ja, tényleg egyfajta társadalmi válság lehet a végére.
"Az, hogy aki tényleg tudja mit akar, kit keres, normális megjelenésű, nyitott személyiségű és kapcsolatra alkalmas, az vagy élőben próbál ismerkedni, vagy már kapcsolata van, vagy elvész a tömegben, neten szerintem az ilyen emberek mondhatni láthatatlanok."
Igen, az nekem is feltűnt, hogy sokan mennyire elzárkóznak már az online ismerkedéstől. Egyfajta önvédelem lehet. És ha mondjuk 100-ból akad pár normális sőt értékes ember, akkor is valószínű túl nagy árnak találják a lelki beteg és toxikus, kártékony tömeget, amin keresztül kéne verekedjék magukat, mire oda jutnak.
Viszont a kapcsolat részében csak félig értek egyet, tapasztaltam hogy nagyon nagyon nagyon sok beteg és problémás ember is ugyanúgy kapcsolatban van. Vagy épp kacsingat folyamat kifele. De olyan szempontból meg igaz, hogy aki normálisabb és értékesebb, az jó eséllyel már jó ideje hosszabb és minőségibb párkapcsolatban van. Akik tényleg boldogok is együtt, de ez a ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok 23/F Gyulán lakok Ha esetleg lenne kedve valakinek beszélgetni csak jelezze itt és írok ha van ilyenre igény
Milyen a Trefort? Jó az oktatás? Milyenek a diákok? Vannak itt lányok is?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!