Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt még lányok?

Vannak itt még lányok?

Figyelt kérdés
Vagy csak már mindenkinek van párja és azért nem szeretnétek ismerkedni, vagy itt már tényleg csak pasik maradtak?
ápr. 28. 14:50
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Online is ugyan azok az emberek vannak jelen pedig, akik élőben is keresnek, szerintem.

Csak így lehet könnyebben megnyílik, aki visszahúzódóbb személyiség, szóval lehetne jó oldala is, ha sokan nem élnének vissza a bizalommal, és a névtelenséggel.

ápr. 29. 09:50
 22/29 anonim válasza:

Elméletileg igen, sőt régen így is volt. Remek valódi introvertált/demiszexuális ismerkedő hely volt az online közeg, amíg sokkal szűrtebb, zártabb közeg volt, meg teljesen másképp álltak egymáshoz az emberek is. Még kíváncsiak voltak egymásra, mindenféle előny és kihasználás nélkül is nyitottak voltak egymás felé, találkozások csak a találkozás és közös időtöltés, ismerkedés okán stb. Tinder még hírből se volt, szóval egymás lelkét és személyiségét ismerték meg előbb. Na ez szinte már teljesen a múlt, pont az ellenkezőjére változott. Ráadásul felhigult a közeg az okostelefonok óta, már mindenki online van, és a legnagyobb probléma, hogy csomó olyan roncs, nolifer ember is, akinek sose volt senkije, meg mindig "ok nélkül" bántották meg kirekesztették stb. A gyk is tele van velük egyébként, sokszor olvasom kérdésekben válaszokban, vagy futottam beléjük én magam is régebben. A legnagyobb toxikus típus egyike, velük különösen vigyázni kell. Ál introvertáltak, mert annak mondják magukat, de semmi közük a szó eredeti jelentéséhez.

21-es állításra meg visszatérve, az a baj a közösségi oldallal és fórummal mostanra (pedig régen hasznos eszköz volt) hogy nagyon nagyon vonzza bizonyos személyiségzavaros emberek jelenlétét. Folyamatos figyelem, manipuláció, drámagenerálás, meg hogy elő tudják adni magukat végtelen számú embernek. Élőben ezeket jól ismerik és senki nem dől már be nekik (jó esetben), online viszont simán szárnyalnak és csúcsra járatják a kártevő praktikáikat.

ápr. 29. 09:56
 23/29 A kérdező kommentje:

Szomorú ez.

Tényleg kéne valamit tenni, mert ennek semmi jó vége nem lesz.

Élőben is tapasztalom, 20-30 ember képes úgy együtt lenni 6-7 órát, hogy senki nem szól egymáshoz, csak a telefont nyomkodja.

ápr. 29. 09:59
 24/29 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknél valahogy mindenki a többieket szidja nagy egyet értésben közben meg ti magatok is az oldalon vagytok és érdekes mód itt valahogy még sincs a sok elmebajos? Nem gondoljátok, hogy egymást nézitek annak más kérdéseknél?
ápr. 29. 11:15
 25/29 anonim válasza:
De, gondoltam már erre is. Az én véleményem az, hogy itt mindenki sérült. Csak nem mindegy a különbség, hogy vannak itt a többieket normálisabban kezelő emberek, akikben azért van némi önkritika, önreflexió, empátia és hasonlók. Meg pl élőben is normálisabban kijönnek az emberekkel, vannak barátaik, esetleg párkapcsolatuk. Meg a másik véglet a teljesen becsavarodott, paranoiás ámokfutó, aki folyton megsértődik a semmin, valóságként tekint az összes tévképzetére és mindenki más szerinte hazudik, magán kívül senkire és semmire sincs tekintettel, össze vissza hazudozik és manipulál, követelőzik, dacos hülyegyerek módjára viselkedik, folyton sajnáltatja magát miközben ő generálja maga körül is az összes problémát és feszültséget stb. Soroljam még? Szóval azért vannak eltérések, nem ennyire fekete fehér a helyzet. Főleg hogy vannak bőven a két példaként említett szélső érték között is.
ápr. 29. 11:21
 26/29 anonim válasza:
Az vagyok
máj. 1. 15:04
 27/29 A kérdező kommentje:

26-os

Volna estleg kedved beszélgetni?

máj. 1. 16:20
 28/29 anonim válasza:

13.

Pedig részemről bőven megvan a privát beszélgetésekben.

Lényegtelen mennyire normális értékrendű, öszinték a gondalataid, akkor is ghosting jár, ami tiszteletlen magatartás.

Tisztelet pláne nincs, mert csomóan még üdvözlöni sem képesek a másik embert a komonukáció elején. Páran csak megtudják a kívánt információkat aztán eltünnek végleg. Például ha kérdésük lenne valamivel kapcsolatban, amit mondtam nem kérdeznek rá az adott dolog részleteire, hanem előítélettel kezelik azt.

Párszor azt az indokot is hallom, ami az előítéletüket táplálja, hogy eddig milyen férfiakhoz volt szerencséje...

Egyszerűen torz az érzékelésük.

Szomorú, hogy az elején nem úgy áll hozzá a többség, hogy tiszta lenne a feje, semleges, hanem már behozza a beszélgetésekbe az előző csalódásai szellemét. Én nem hozom be a régi csalódásaim sose, teljesen nyitottan, tisztán állok az ismerkedéshez, és nagyon kevesen állnak így hozzá sajnos. Aki pozitívan áll hozzá, azok találják meg egymást igazán. Nincs szükség a csalódás buborékjában szorongó emberekre. Ilyen hozzáállással csak a kapcsolatra alkalmas emberek idejét vesztegetik, ami nagyon önző dolog.

Nagyon örülnék, ha megszünnének az előítéletek és az általánosítások ismerkedéskor. Akkor nekem se lenne több negatív véleményem.

máj. 4. 02:39
 29/29 anonim válasza:
Itt a zavart, beteg agyú, traumás, kötődési zavaros, játszmázó "nők" vannak többségben. Semmi értelme normálisan állni hozzájuk, nem érdemlik meg, unalmas és gyanús is nekik az ilyen, meg csak visszaélnek vele végül úgyis. Játszmázni kell és szivatni őket, ezek majom aggyal arra vannak rákattanva, abból érzik csakis az izgalmat és vonzalmat. De a legjobb teljes mértékben elkerülni az itteni közeget.
máj. 4. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Békés megyei lányokat keresek barátkozásra/ismerkedésre Vannak itt ilyen lányok?

Sziasztok 23/F Gyulán lakok Ha esetleg lenne kedve valakinek beszélgetni csak jelezze itt és írok ha van ilyenre igény

Vannak itt Trefortosok?

Milyen a Trefort? Jó az oktatás? Milyenek a diákok? Vannak itt lányok is?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!