Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Párt kereső Lányok, Nők!...

Párt kereső Lányok, Nők! Komoly kapcsolat céljából valaki ismerkedni? 29F Bp.

Figyelt kérdés

Én 29 éves vagyok, Budapesten lakom. Pár keresek hosszú távra, akár családalapításra is nyitott vagyok.

Barna hajú, barna szemű vagyok. 190 cm magas átlag, vékonyabb alkatú.

22-30 év közötti párt keresek, aki igényes én nincs jelentősen elhízva.

Aki szeretne ismerkedni írjon, a többit megbeszéljük ki milyen. :)

Szép napot! :)

máj. 5. 09:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Van kedve valakinek ismerkedni komoly kapcsolat céljából?

Amit érdemes rólam tudni megváltozott munkaképességű nő vagyok ezért elsősorban hozzám hasonló férfiakkal ismerkednék vagy olyanokkal akiket ez nem zavar a mindennapi életemet nem befolyásolja a betegségem. 30/N

Van itt aki komolyan ismerkedne? (Barátság vagy komoly kapcsolat céljából.)

Rólam: Csendesebb típus vagyok, de ha jobban megismersz, előjön a humorom (az első, kissé kétes poénnal 🤪 ) és a lazaságom is. Szeretem az őszinte beszélgetéseket, a nyugodt embereket és a jókedvet. Elsősorban komoly kapcsolatot keresek, de ha csak egy jót...

Van itt olyan normális hölgy aki szívesen ismerkedne egy Budapesti, normális pasival, komoly kapcsolat céljàból?

Rólam 180cm 75kg átlagos testalkat, barna haj, zöld szem. A többit privàtban. 34(f)

33 éves Budapesti pasi ismerkedne huszon vagy harminc éves hosszú barna hajú hölgyekkel komoly kapcsolat céljából. Valaki esetleg nyitott lenne?

Aki úgy érzi, hogy nyitott lenne, és normális, aranyos, szerethető, gyöngéd, odaadó, hűséges, finom hölgy, aki értèkelnè egy férfi szeretetèt és törődésést, odadását, az kérem jelentkezzen. Jelige. Őszintesèg, hűség, megbecsülés

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!