Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lanynak van kedve beszelgetni?...

Lanynak van kedve beszelgetni? Ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ha szeretnel irj, barmi kisülhet belöle 😄
máj. 6. 09:30
 1/5 anonim válasza:
Meleg férfi is jó?
máj. 6. 11:48
 2/5 anonim válasza:
Be tud öltözni lánynak, ha szükséges.
máj. 6. 11:49
 3/5 anonim válasza:

Hány éves vagy?😅

25ig szívesen beszélgetek, de azért az apukám korosztályát kihagynám:D

máj. 6. 13:55
 4/5 anonim válasza:

3

26-tól felfele apud korosztálya? Hány éves vagy, 8? 😂😂

máj. 6. 15:35
 5/5 anonim válasza:
17 centis is jo ha ouct meg mar ?
máj. 16. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Valaki lanynak volna kedve beszelgetni, ismerkedni?

Szeretnek egy normalisabb lanyt megismerni, akivel akar egy szeretettel teli kapcsolatot lehetne epiteni. 26 eves kor alatt ha lehet. En budapesti vagyok, sok mindent szeretek, de majd ha beszelgetünk ugyis elmondom. Ha van kedved irj nyugodtan. 😊

Valaki lanynak van kedve ismerkedni? Beszelgetni?

Vagy menjünk nyaralni.😄 Ha van kedved irj :) F. Budapesti vagyok.

Van kedve egy lánynak ismerkedni? Beszélgetni?

Írj ha nagyon egyedül érzed magad. Én budapesti vagyok.

Hasonló helyzetben lévő lánynak lenne kedve beszélgetni/ismerkedni? 25/F

Nagyon rosszul érzem magam, magányos vagyok. Rengeteg problémával nézek szembe, de lassan felemészt ez a helyzet. Nagyon magányosnak érzem magam, és elég rossz, hogy senkim nincs akivel őszintén lehetne beszélgetni. Nem lelki szemetesládát vagy sz.xpartnert keresek,...

Lenne kedve itt lánynak, esetleg nőnek beszélgetni, akár ismerkedni?

Sziasztok! 25 éves fiú leszek, őszintén voltak kalandjaim is már, viszont lefeküdni még nem feküdtem le senkivel, mivel nagyon sokat tettem a sportba és rövid kapcsolataim voltak pont emiatt. 2 éve volt egy balesetem, így nemrég épületem fel belőle. Fizetős lányhoz...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!